Jaspis Bumblebee edelsteen sculptuur nr.10
search
  • Jaspis Bumblebee edelsteen sculptuur nr.10
  • Jaspis Bumblebee edelsteen sculptuur nr.10
  • Jaspis Bumblebee edelsteen sculptuur nr.10
  • Jaspis Bumblebee edelsteen sculptuur nr.10

Jaspis Bumblebee edelsteen sculptuur nr.10

€ 103,00
Inclusief belasting

Sculptuur van Jaspis Bumblebee (eclipssteen) uit Indonesië. Dit kunstwerk is 7 cm groot en 380 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis Bumblebee sculptuur nr.10 kopen 

Een bijzonder handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Jaspis Bumblebee. Dit stuk is 7 x 5 x 6,5 cm en 380 gram. De vindplaats van deze Jaspis Bumblebee is Indonesië. Zet dit Jaspis Bumblebee mineraal ter decoratie in je praktijkruimte en geniet daar van zijn bijzondere energie! Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de geslepen Jaspis Bumblebee

Jaspis bumblebee wordt vaak gezien als een steen van moed en transformatie. Het helpt je om angsten te overwinnen en doorzettingsvermogen te ontwikkelen, waardoor je met meer zelfvertrouwen en vastberadenheid door het leven kunt gaan. Deze steen moedigt je aan om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, wat leidt tot persoonlijke groei en zelfontdekking.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Jaspis Bumblebee sculptuur helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfontdekking en het doorzettingsvermogen die de Jaspis Bumblebee half-edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur Jaspis Bumblebee dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209702
1 Item