• Nieuw
Calciet blauw sculptuur nr.09
search
  • Calciet blauw sculptuur nr.09
  • Calciet blauw sculptuur nr.09
  • Calciet blauw sculptuur nr.09
  • Calciet blauw sculptuur nr.09

Calciet blauw sculptuur nr.09

€ 113,05
Inclusief belasting

Deze Blauwe Calciet heeft een afmeting van 13 x 5 x 9,5 cm en weegt 981 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Blauwe Calciet nr.09

Deze Blauwe Calciet heeft een afmeting van 13 x 5 x 9,5 cm en weegt 981 gram. Met zijn zachte blauw/grijze kleur is deze calciet een elegante en krachtig spirituele steen die zowel esthetisch aantrekkelijk als energetisch waardevol is.

De werking van Blauwe Calciet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Blauwe Calciet staat bekend om zijn vermogen om de spirituele ontwikkeling te bevorderen en de concentratie te verbeteren. De kalmerende blauw/grijze kleur van deze steen stimuleert je spirituele groei en helpt je om je innerlijke rust te vinden. Blauwe Calciet ondersteunt de drager bij liefdevol handelen en biedt hulp bij het omgaan met overgevoeligheid. Het bevordert een empathische benadering en helpt bij het ontwikkelen van een dieper begrip van je eigen emoties en die van anderen.

Fysieke Eigenschappen

Naast de spirituele voordelen helpt Blauwe Calciet ook bij het verbeteren van de concentratie en het bevorderen van een rustige en evenwichtige geest. Het kan een waardevolle aanvulling zijn voor het bevorderen van mentale helderheid en het verminderen van stress.

Geologische Oorsprong

Blauwe Calciet ontstaat in sedimentaire afzettingen en is beroemd om zijn serene kleur. Deze calcietvariant komt voor in gebieden waar calcietmineralen zich hebben ontwikkeld in unieke formaten, wat bijdraagt aan zijn specifieke kleur en spirituele eigenschappen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Ervaar de kalmerende en spiritueel stimulerende voordelen van Blauwe Calciet nr.09. Bestel deze bijzondere steen direct online en laat de ondersteuning van liefdevol handelen en verbeterde concentratie je spirituele en emotionele welzijn bevorderen.

8718561216861
1 Item