Agaat op standaard nr.02 (Brazilië)
search
  • Agaat op standaard nr.02 (Brazilië)
  • Agaat op standaard nr.02 (Brazilië)
  • Agaat op standaard nr.02 (Brazilië)
  • Agaat op standaard nr.02 (Brazilië)
  • Agaat op standaard nr.02 (Brazilië)

Agaat op standaard nr.02 (Brazilië)

€ 54,00
Inclusief belasting

Een indrukwekkend stuk agaat op standaard uit Brazilië. Dit mooie exemplaar met 18,5 x 4,5 x 10 cm en heeft een grijze kleur.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaat op Standaard nr.2 kopen

Een indrukwekkend stuk agaat op standaard uit Brazilië. Dit mooie exemplaar met 18,5 x 4,5 x 10 cm en heeft een grijze kleur. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Agaat

Agaat is een edelsteen die al eeuwenlang wordt gekoesterd om zijn rustgevende en stabiliserende eigenschappen. Deze bijzondere steen helpt bij het creëren van een gevoel van balans en harmonie, zowel in je omgeving als in jezelf. Wanneer je dit mooie stuk agaat in je huis of werkruimte plaatst, voel je onmiddellijk de kalmerende en aardende energie die het uitstraalt. Agaat helpt bij het loslaten van negatieve energieën en bevordert een positieve, rustige sfeer.

Deze steen staat bekend om zijn vermogen om zelfvertrouwen en innerlijke stabiliteit te vergroten. Agaat bevordert ook geestelijke helderheid en concentratie, waardoor je beter gefocust kunt blijven op je taken en doelen. De grijze agaat uit Brazilië ondersteunt ook emotionele heling, helpt je om oude wonden te verzachten en bevordert een diepere staat van innerlijke vrede.

Agaat is daarnaast een uitstekende steen voor bescherming. Het creëert een schild van positieve energie om je heen en beschermt je tegen negatieve invloeden. Deze steen op standaard is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een krachtig hulpmiddel voor je dagelijkse energetische behoeften. Plaats het in je woon- of werkruimte om de voordelen van agaat optimaal te benutten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Ben je onder de indruk van de kalmerende en beschermende energie van deze agaat op standaard? Past hij perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb je behoefte aan de balans en harmonie die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de Agaat op Standaard nr.2 uit Brazilië, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en beschermen.

8718561215154
1 Item