Jade serpentijn sculptuur Afghanistan nr.28
search
  • Jade serpentijn sculptuur Afghanistan nr.28
  • Jade serpentijn sculptuur Afghanistan nr.28
  • Jade serpentijn sculptuur Afghanistan nr.28
  • Jade serpentijn sculptuur Afghanistan nr.28

Jade serpentijn sculptuur Afghanistan nr.28

€ 174,85
Inclusief belasting

Prachtig sculptuur van Serpentijn jade uit Afghanistan, deze is 23,5 cm groot en 1,33 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jade serpentijn sculptuur Afghanistan nr.28 kopen

Uniek handgepolijst beeld van de half-edelsteen Serpentijn Jade van 23,5 x 5,5 x 8 cm en 1332 gram. De vindplaats van deze Jade is Afghanistan. Bijzondere steen om je interieur mee te decoreren en zo van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Jade sculptuur

Fysieke Genezing: Jade wordt vaak beschouwd als een krachtige helende steen die helpt bij het versterken van het lichaam. Het wordt gezegd dat het helpt bij het genezen van infecties, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een algehele lichamelijke gezondheid. Specifiek wordt het soms gebruikt om problemen met de nieren, blaas en milt te behandelen.

Financiële Welvaart: In veel culturen wordt jade gezien als een steen van welvaart en overvloed. Het wordt vaak gebruikt om financiële stabiliteit en succes aan te trekken. Het dragen van jade of het plaatsen van een jade sculptuur in huis of kantoor kan helpen om welvaart en voorspoed aan te trekken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit Jade kunstwerk perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de welvaart of sterker immuunsysteem die de Jade halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Jade Serpentijn sculptuur nr.28 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561214058
1 Item