Amethist Chevron schijf (Java) nr.02
search
  • Amethist Chevron schijf (Java) nr.02
  • Amethist Chevron schijf (Java) nr.02
  • Amethist Chevron schijf (Java) nr.02
  • Amethist Chevron schijf (Java) nr.02

Amethist Chevron schijf (Java) nr.02

€ 80,00
Inclusief belasting

Ontdek de uitzonderlijke schoonheid van de Amethist Chevron Schijf uit Java, met een afmeting van 29 x 18,5 bij 1 cm dik.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist Chevron Schijf (Java) nr.02 kopen

Ontdek de uitzonderlijke schoonheid van de Amethist Chevron Schijf uit Java. Deze specifieke schijf toont de kenmerkende V-patronen van Chevron Amethist, prachtig tentoongesteld in verschillende tinten, paars en wit. Deze natuurlijk gevormde schijf heeft een afmeting van 29 x 18,5 x 1 cm en weegt ongeveer 880 gram. U ontvangt precies het stuk dat op de foto is afgebeeld.

De werking van Amethist Chevron

Spirituele eigenschappen van Amethist Chevron

Amethist Chevron combineert de reinigende en versterkende eigenschappen van witte kwarts met de beschermende en zuiverende invloeden van amethist. Deze bijzondere combinatie maakt het een krachtige steen voor spirituele groei en zuivering. Het helpt bij het openen van het derde oog en kruinchakra, waardoor spiritueel inzicht en hoger bewustzijn worden bevorderd. Amethist Chevron is ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat het de innerlijke zelf en het hogere zelf verbindt, wat dieper begrip en helderheid bevordert.

Emotionele eigenschappen van Amethist Chevron

Deze amethist variant biedt krachtige emotionele genezing door het bevorderen van moed en innerlijke kracht. Het helpt negatieve energie te verdrijven en emotionele cycli die niet langer dienend zijn, te doorbreken. Gebruikers vinden vaak dat het gevoelens van verdriet en angst vermindert en een algemene staat van vrede en sereniteit bevordert.

Fysieke eigenschappen van Amethist Chevron

Naast de spirituele en emotionele voordelen, kan Amethist Chevron ook fysiek ondersteunend werken. Het wordt verondersteld de zuivering van het lichaam te bevorderen en het immuunsysteem te versterken. Het kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn en het verlichten van spanningen in het lichaam, vooral rond de nek en schouders.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Is deze Amethist Chevron de perfecte aanvulling op jouw collectie voor thuis, in de praktijk of winkel. Of zoek je naar de spirituele en emotionele voordelen die deze bijzondere steen biedt? Bestel deze prachtige schijf nu direct online en ervaar zelf de transformerende kracht van Amethist Chevron.

8718561209245
1 Item