Labradoriet sculptuur nr.39
search
  • Labradoriet sculptuur nr.39
  • Labradoriet sculptuur nr.39
  • Labradoriet sculptuur nr.39
  • Labradoriet sculptuur nr.39
  • Labradoriet sculptuur nr.39

Labradoriet sculptuur nr.39

€ 243,00
Inclusief belasting

Labradoriet sculptuur uit Madagaskar van 17,5 x 6,5 x 12,5 cm en weegt 2,55 kg.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Labradoriet Sculptuur uit Madagaskar

Ontdek de betoverende krachten en de schoonheid van deze Labradoriet sculptuur uit Madagaskar. Met een indrukwekkende grootte van 17,5 x 6,5 x 12,5 cm en een gewicht van 2,55 kg, biedt deze sculptuur niet alleen visuele pracht maar dient ook als een krachtig spiritueel hulpmiddel.

De werking van Labradoriet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Labradoriet wordt erkend als een edelsteen van Transformatie en zelfreflectie, die spirituele groei op alle niveaus bevordert. Het mineraal stimuleert waarheid, intuïtie en een verbinding met het onderbewustzijn, waardoor het mogelijk wordt om belemmerende patronen en overtuigingen te doorbreken. Deze steen heeft een beschermende werking en helpt om je te beschermen tegen negatieve invloeden en illusies, terwijl het tegelijkertijd fantasie en creativiteit versterkt.

Labradoriet is ideaal voor het versterken van het heldere vermogen en het visualiseren, wat kan helpen bij het ontrafelen van de aard van raadselachtige ziekten. Door zijn kracht om de geest te kalmeren, is het uitstekend geschikt voor meditatie, waarbij het beschermt tegen negatieve energieën en stress verlicht.

Fysieke Eigenschappen

Naast de spirituele en emotionele voordelen, wordt Labradoriet ook verondersteld te helpen bij het reguleren van het metabolisme, het balanceren van hormonen, het behandelen van oogaandoeningen, en het verlichten van reumatische pijn en andere spanning gerelateerde aandoeningen.

Geologische Oorsprong

Labradoriet is een veldspaatmineraal dat beroemd is om zijn labradorescentie, die schitterende iriserende kleuren van blauw, groen en soms paars toont. De stenen uit Madagaskar zijn bijzonder gewaardeerd om hun levendige kleuren en uitzonderlijke kwaliteit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! Bestel Direct Online

Bestel Direct Online

Deze Labradoriet sculptuur uit Madagaskar is niet alleen een prachtige esthetische toevoeging aan elk interieur, maar biedt ook diepgaande spirituele en beschermende eigenschappen. Bestel nu en breng de magische en helende energie van Labradoriet in uw leven.

8718561216601
1 Item