Rubeliet in Maansteen sculptuur nr-01
search
  • Rubeliet in Maansteen sculptuur nr-01
  • Rubeliet in Maansteen sculptuur nr-01
  • Rubeliet in Maansteen sculptuur nr-01
  • Rubeliet in Maansteen sculptuur nr-01

Rubeliet in Maansteen sculptuur nr.01

€ 48,75
Inclusief belasting

Handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Rubeliet in Maansteen uit Madagaskar. Dit kunstwerk is 10 cm hoog en 375 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Rubeliet in Maansteen sculptuur nr.1 kopen

Uniek sculptuur van Rubeliet in Maansteen. De vindplaats van deze Rubeliet in Maansteen is Madagaskar. Het stuk is 10 x 5,5 x 5 cm en 375 gram. Bijzondere Rubeliet in Maansteen om bijvoorbeeld ter decoratie te plaatsen in je woning of praktijkruimte. 

De werking van de Rubeliet in Maansteen sculptuur

Een sculptuur gemaakt van rubeliet in maansteen is een kunstwerk dat zowel de prachtige kleuren van rubeliet (een variëteit van toermalijn) als de mystieke uitstraling van maansteen combineert. Deze combinatie van edelstenen kan zowel decoratief als spiritueel betekenisvol zijn. Hier zijn enkele mogelijke kenmerken en betekenissen van een sculptuur gemaakt van rubeliet in maansteen: Liefde en passie: Rubeliet staat bekend om zijn associatie met liefde en passie. Het kan helpen bij het versterken van romantische gevoelens en het vergroten van emotionele verbondenheid. Intuïtie en emotionele balans: Maansteen wordt vaak geassocieerd met intuïtie en emotionele balans. Het kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en harmonie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Rubeliet in Maansteen sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de passie en verbondenheid die de Rubeliet in Maansteen te bieden heeft? Bestel deze unieke Rubeliet in Maansteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201331
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Maansteen / Rubeliet
Gewicht
0
375
Kleur
Paars / wit
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Rubeliet in Maansteen uit Madagaskar. Dit kunstwerk is 10 cm hoog en 375 gram.