• Nieuw
Calciet rood kubus nr.02
search
  • Calciet rood kubus nr.02
  • Calciet rood kubus nr.02
  • Calciet rood kubus nr.02
  • Calciet rood kubus nr.02
  • Calciet rood kubus nr.02

Calciet rood kubus nr.02

€ 36,00
Inclusief belasting

Calciet rood kubus nr.02 uit Afghanistan, deze weegt 221 gram en is 4,5 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Calciet Rood Kubus nr.02

Calciet Rood is een krachtig mineraal dat bekend staat om zijn stimulerende energie en zijn vermogen om zowel emotionele als fysieke balans te bevorderen. Deze Calciet Rood Kubus nr.02 is een prachtig gevormd exemplaar dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook veel voordelen biedt voor persoonlijke groei en welzijn.

De werking van Calciet Rood:

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Het is een steen die bekend staat om zijn vermogen om emoties te verheffen en een gevoel van vitaliteit te brengen. Het helpt tegen traagheid en lusteloosheid door de geest te stimuleren en nieuwe ideeën te genereren. Deze steen opent het hartchakra, verwijdert blokkades en bevordert persoonlijke groei. Het versterkt de wilskracht en biedt emotionele ondersteuning in tijden van stress en onzekerheid.

Daarnaast staat Calciet Rood bekend om zijn vermogen om succes aan te trekken en de concentratie te verbeteren. Het bevordert analytisch denken en helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen, waardoor het een waardevolle steen is voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Fysieke Eigenschappen

Calciet Rood heeft ook positieve effecten op het fysieke lichaam. Het kan de stofwisseling stimuleren en het immuunsysteem versterken, wat bijdraagt aan een betere gezondheid. Deze steen ondersteunt de kwaliteit van het bloed en bevordert wondgenezing. Daarnaast kan Calciet Rood nuttig zijn bij het reguleren van hartritmestoornissen en het bevorderen van een gezonde hartfunctie.

Geologische Oorsprong

Het is een bijzondere variant van calciet die zijn levendige kleur te danken heeft aan de aanwezigheid van ijzer. Dit mineraal wordt wereldwijd gevonden en wordt gewaardeerd om zijn krachtige energie en veelzijdige toepassingen. De kubusvorm van deze Calciet Rood maakt het een opvallend en aantrekkelijk stuk voor elke collectie.

Disclaimer

Het is belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. Hoewel Calciet Rood talrijke voordelen kan bieden, is de informatie over deze steen bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Calciet Rood Kubus nr.02 toe aan je collectie en ervaar de stimulerende en heilzame energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar emotionele balans, fysieke ondersteuning of een boost voor je concentratie en creativiteit, deze kubus biedt het allemaal. Bestel nu online en laat Calciet Rood je leven verrijken!

8718561215758
1 Item