Calciet blauw sculptuur nr.03
search
  • Calciet blauw sculptuur nr.03
  • Calciet blauw sculptuur nr.03
  • Calciet blauw sculptuur nr.03
  • Calciet blauw sculptuur nr.03

Calciet blauw sculptuur nr.03

€ 82,00
Inclusief belasting

De Calciet Blauw Sculptuur nr.03 is een prachtig en opvallend kunstwerk, hij is 13 x 7,5 bij 3,5 en komt uit Madagaskar.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet Blauw Sculptuur nr.03 kopen.

Een opvallend stuk ruwe Calciet Blauw met een gepolijste basis, afkomstig uit Madagaskar. Deze steen heeft een afmeting van 13,5 x 7,5 bij 3,5 cm en weegt 627 gram. Je ontvangt de exacte steen die op de foto te zien is.

De werking van de Calciet Blauw:

Spirituele eigenschappen van Calciet Blauw

Calciet Blauw heeft een versterkende invloed op het keelchakra en het derde oogchakra, waardoor het je communicatieve vaardigheden en spirituele perceptie verbetert. Deze steen bevordert zelfexpressie en helpt bij het verkrijgen van meer inzicht in jezelf en je omgeving. Bekend als de steen van emotionele intelligentie, stimuleert Calciet Blauw emotionele groei door het bevorderen van empathie en begrip voor anderen. Het helpt bij het loslaten van emotionele blokkades en bevordert een gevoel van rust. Calciet Blauw wordt vaak gebruikt tijdens meditatie om innerlijke vrede te vinden en de geest te kalmeren.

Emotionele eigenschappen van Calciet Blauw

Calciet Blauw is effectief in het bevorderen van emotionele balans en het verminderen van angstgevoelens. Het helpt bij het omgaan met emotionele trauma’s en stress, en ondersteunt het herstel van harmonie in je emotionele leven. Door Calciet Blauw bij je te dragen, kun je gemakkelijker negatieve emoties zoals frustratie en onrust loslaten.

Fysieke eigenschappen van Calciet Blauw

Calciet Blauw kan ondersteuning bieden bij het verminderen van fysieke pijn, met name in de gebieden rond de keel en nek. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het verlichten van spanningen, wat bijdraagt aan een betere nachtrust en vermindering van stresssymptomen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Calciet Blauw sculptuur goed bij jouw, je praktijk of je winkel, of ben je op zoek naar de kalmerende eigenschappen die Calciet Blauw te bieden heeft? Bestel de Calciet Blauw Sculptuur nr.03 nu direct online en ontdek zelf hoe deze prachtige steen een positieve invloed op je leven kan hebben.

8718561210135
1 Item