• Nieuw
Calciet blauw sculptuur nr.10
search
  • Calciet blauw sculptuur nr.10
  • Calciet blauw sculptuur nr.10
  • Calciet blauw sculptuur nr.10
  • Calciet blauw sculptuur nr.10

Calciet blauw sculptuur nr.10

€ 157,00
Inclusief belasting

Calciet blauw sculptuur nr.10 uit Mexico, deze steen weegt 1,416 kg en is 15 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Calciet Blauw Sculptuur nr.10

Calciet Blauw Sculptuur nr.10 is een prachtig stuk afkomstig uit Mexico, dat bekend staat om zijn unieke blauw/grijsachtige kleur. Deze indrukwekkende steen weegt 1,416 kg en heeft een hoogte van 15 cm, waardoor het zowel een decoratief als energetisch krachtig object is. De zachte, kalmerende energie van blauw calciet maakt dit sculptuur een ideale keuze voor iedereen die zijn spirituele ontwikkeling wil bevorderen.

De werking van Calciet Blauw

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Calciet Blauw staat erom bekend de spirituele groei te bevorderen en helpt bij het ontwikkelen van concentratie. Deze steen ondersteunt je bij het liefdevol handelen en helpt je om je emoties beter te beheersen, vooral in tijden van overgevoeligheid. Het bevordert rust, helderheid van geest en een beter begrip van jezelf en de wereld om je heen.

Deze steen is ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat het helpt om een diepere verbinding te maken met je hogere zelf. Het creëert een gevoel van veiligheid en rust, wat bijdraagt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Fysieke Eigenschappen

Calciet Blauw kan helpen bij het kalmeren van het zenuwstelsel en het bevorderen van emotioneel evenwicht. De kalmerende energie van de steen is bijzonder nuttig voor het omgaan met stressvolle situaties en kan helpen bij het loslaten van negatieve energieën.

Geologische Oorsprong

Dit specifieke stuk calciet komt uit Mexico, een land dat bekend staat om zijn hoogwaardige calcietstenen. De natuurlijke blauw/grijsachtige kleur van de steen maakt het zowel visueel aantrekkelijk als energetisch krachtig. Dit sculptuur is zorgvuldig geslepen en gepolijst om de natuurlijke schoonheid en energie van de steen volledig tot zijn recht te laten komen.

Disclaimer

Hoewel Calciet Blauw talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Calciet Blauw Sculptuur nr.10 toe aan je collectie en ervaar de rustgevende en spirituele energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij spirituele groei, concentratie of een rustgevende decoratie voor je ruimte, deze calciet biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de schoonheid en kracht van Calciet Blauw je leven verrijken!

8718561217226
1 Item