• Nieuw
Calciet blauw sculptuur nr.11
search
  • Calciet blauw sculptuur nr.11
  • Calciet blauw sculptuur nr.11
  • Calciet blauw sculptuur nr.11
  • Calciet blauw sculptuur nr.11

Calciet blauw sculptuur nr.11

€ 156,00
Inclusief belasting

Deze Blauwe Calciet heeft een afmeting van 14 x 7 x 10 cm en weegt 1410 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Blauwe Calciet nr.11

Deze Blauwe Calciet heeft een afmeting van 14 x 7 x 10 cm en weegt 1410 gram. De prachtige blauw/grijze kleur van deze calciet maakt het een opvallend en elegant stuk, perfect voor zowel decoratie als spiritueel gebruik.

De werking van Blauwe Calciet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Blauwe Calciet staat bekend om zijn vermogen om de spirituele ontwikkeling te bevorderen en de concentratie te verbeteren. De kleur van deze calciet heeft een kalmerend effect en ondersteunt je bij het bereiken van innerlijke rust en balans. Het helpt de drager bij liefdevol handelen en biedt steun bij het omgaan met overgevoeligheid. Blauwe Calciet bevordert empathie en begrip, zowel naar jezelf als naar anderen, en stimuleert een positieve en harmonieuze benadering van het leven.

Fysieke Eigenschappen

Blauwe Calciet helpt bij het verbeteren van de concentratie en bevordert een rustige, evenwichtige geest. Het kan ook bijdragen aan het verminderen van stress en bevorderen van mentale helderheid, wat het een waardevolle steen maakt voor dagelijks gebruik.

Geologische Oorsprong

Blauwe Calciet ontstaat in sedimentaire afzettingen en wordt gekenmerkt door zijn serene blauw/grijze kleur. Deze calcietvariant is bekend om zijn spirituele eigenschappen en de unieke esthetiek die bijdraagt aan zijn waarde.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Voeg de spirituele kracht en esthetische schoonheid van Blauwe Calciet nr.11 toe aan je collectie. Bestel deze indrukwekkende calciet nu direct online en ervaar zelf de voordelen van verbeterde concentratie, innerlijke rust en liefdevol handelen.

8718561217233
1 Item