• Nieuw
Golden Healer sculptuur nr.10
search
  • Golden Healer sculptuur nr.10
  • Golden Healer sculptuur nr.10
  • Golden Healer sculptuur nr.10
  • Golden Healer sculptuur nr.10

Golden Healer sculptuur nr.10

€ 93,00
Inclusief belasting

Handgepolijste sculptuur van Golden Healer uit Madagaskar, deze is 836 gram en 12 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Golden Healer sculptuur nr.10 kopen

Bijzondere sculptuur van de half-edelsteen Golden Healer van 12 x 6 x 9 cm en 836 gram. De vindplaats van deze Golden Healer is Madagaskar. Geniet van deze fijne energie in je woonkamer of praktijkruimte. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van gepolijste Golden Healer

De spirituele werking van Golden Healer richt zich op het verhogen van de trillingen van de gebruiker, waardoor een directe verbinding met hogere spirituele rijken mogelijk wordt. Deze steen helpt bij het openen en harmoniseren van alle chakra’s, met een bijzondere nadruk op het kruinchakra. Door dit chakra te activeren, bevordert Golden Healer een diepere verbinding met het hogere zelf en het universele bewustzijn. Het helpt bij het ontvangen van spirituele inzichten en leiding, waardoor je een helderder begrip van je spirituele pad krijgt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer dat nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die de gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook te stimuleren medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Golden Healer helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele inzichten en leiding die de Golden Healer halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Golden Healer sculptuur nr.10 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561217202
1 Item