Carneool ring zilver nr.2 - maat 16
search
  • Carneool ring zilver nr.2 - maat 16
  • Carneool ring zilver nr.2 - maat 16
  • Carneool ring zilver nr.2 - maat 16
  • Carneool ring zilver nr.2 - maat 16

Carneool ring zilver nr.2 - maat 16

€ 54,75
Inclusief belasting

Zilveren ring uit India, maat 16 doorsnede, met een Carneool edelsteen erin van 20x15 mm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zilveren ring Carneool nr.2 maat 16 kopen

Prachtige handgemaakte 925 sterling zilveren ring, met daarin een ovaal geslepen Carneool van 2 x 1,5 cm groot. De ring heeft een mooie elegante zetting en heeft maat 16 (diameter). Deze zilveren ring met Carneool is gemaakt in India en je ontvangt de ring van de foto. Maak je outfit af met dit prachtige sieraad of combiner hem met onze oorbellen of een ketting!

De werking van de Carneool in zilver

Carneool is een mooie edelsteen die vaak wordt gebruikt in zilveren ringen vanwege zijn levendige kleur en positieve energie. De werking van carneool in een zilveren ring kan verschillende voordelen hebben voor de drager. Ten eerste staat carneool bekend om zijn vitaliserende eigenschappen. Het wordt gezegd dat het de drager energie geeft en vitaliteit bevordert, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en een gevoel van kracht en motivatie wordt gestimuleerd. Daarnaast staat carneool ook bekend om zijn vermogen om creativiteit en moed te bevorderen. Het kan helpen om blokkades op te heffen en zelfvertrouwen te vergroten, waardoor de drager zich meer openstelt voor nieuwe ervaringen en uitdagingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze zilveren ring Carneool helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de creativiteit en moed die de Carneool half-edelsteen te bieden heeft? Bestel de zilveren ring dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208514
1 Item