Tijgeroog boho ring zilver nr.4 - maat 17
search
  • Tijgeroog boho ring zilver nr.4 - maat 17
  • Tijgeroog boho ring zilver nr.4 - maat 17
  • Tijgeroog boho ring zilver nr.4 - maat 17
  • Tijgeroog boho ring zilver nr.4 - maat 17

Tijgeroog boho ring zilver nr.4 - maat 17

€ 39,50
Inclusief belasting

Unieke zilveren boho-style ring uit India, maat 17 doorsnede, met een Tijgeroog edelsteen erin van 10x7 mm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zilveren ring boho Tijgeroog nr.4 maat 17 kopen

Prachtige handgemaakte 925 sterling zilveren ring in boho stijl, met daarin een ovaal geslepen Tijgeroog van 1 x 0,7 cm groot. De ring heeft een mooie bewerkte zetting en heeft maat 17 (diameter). Deze zilveren ring met Tijgeroog is gemaakt in India en je ontvangt de ring van de foto. Maak je outfit af met dit prachtige sieraad of combiner hem met oorbellen of een ketting!

De werking van de Tijgeroog in zilver

Een zilveren ring met een tijgeroog edelsteen is een opvallend en betekenisvol sieraad. Deze edelsteen wordt geassocieerd met helderheid van geest en innerlijke visie. Het kan je helpen om je doelen en ambities duidelijker te zien en helderheid te krijgen in moeilijke situaties. Tijgeroog helpt bij het versterken van de verbinding met de aarde en het bevorderen van stabiliteit en evenwicht in je leven. Het kan je helpen om gegrond te blijven en rust te vinden te midden van chaos.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze zilveren ring Tijgeroog helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan helderheid en gronding die de Tijgeroog half-edelsteen te bieden heeft? Bestel de zilveren ring dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208699
1 Item