Citrien ring zilver druppel brede band 2 - 15,5
search
  • Citrien ring zilver druppel brede band 2 - 15,5
  • Citrien ring zilver druppel brede band 2 - 15,5
  • Citrien ring zilver druppel brede band 2 - 15,5
  • Citrien ring zilver druppel brede band 2 - 15,5
  • Citrien ring zilver druppel brede band 2 - 15,5

Citrien ring zilver druppel brede band 2 - 15,5

€ 125,00
Inclusief belasting

Prachtige Citrien ring gemaakt van 925 sterling zilver. De ring is maat 15,5 en is 1 cm hoog.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Citrien ring zilver druppel brede band 2 kopen
Deze prachtige 925 sterling zilver Citrien ring is handgemaakt in India. De Citrien ring weegt 9 gram en is 1 cm hoog. De zilveren ring heeft de maat 15,5.

De werking van de Citrien ring zilver rond brede band
Citrien is een hartverwarmende steen die je vrolijk stemt. Let op: deze steen wordt vaak gemaakt door het zelf branden/verhitten van Amethist. Door Amethist op hoge temperatuur te verhitten wordt hij donkergeel. De eigenschappen zijn hierdoor in vergelijking met de natuurlijke soort minder sterk. Let daarom op dat je niet de verhitte (ook wel gebrande Citrien genoemd) versie koopt voor healing doeleinden. De natuurlijke Citrien heeft op natuurlijke wijze zijn gouden kleur gekregen. Bij vermelden we het altijd al de Citrien verhit is. Staat er niets in de productnaam dan is de Citrien op natuurlijke wijze gevormd. De steen staat voor openheid, levenslust, levensmoed en vitaliteit. Ook kan de steen je zelfvertrouwen een boost geven. Hij heeft een positieve werking op de zenuwen, de maag, de milt en de alvleesklier. Citrien vermindert faalangst, zwaarmoedigheid, depressies en angsten. Het mineraal stimuleert het concentratievermogen en de creativiteit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze zilveren Citrien ring perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan zelfvertrouwen en concentratie die de Citrien ring te bieden heeft? Bestel de Citrien ring direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078834
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Citrien
Gewicht
0
25
Kleur
Geel
Herkomst
India
Omschrijving
5 en is 1 cm hoog.
Prachtige Citrien ring gemaakt van 925 sterling zilver. De ring is maat 15