Amethist ring zilver nr.7 - maat 16
search
  • Amethist ring zilver nr.7 - maat 16
  • Amethist ring zilver nr.7 - maat 16
  • Amethist ring zilver nr.7 - maat 16
  • Amethist ring zilver nr.7 - maat 16

Amethist ring zilver nr.7 - maat 16

€ 39,60
Inclusief belasting

Zilveren ring uit India, maat 16 doorsnede, met een Amethist erin van 12x10 mm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zilveren ring Amethist nr.7 maat 16 kopen

Prachtige handgemaakte 925 sterling zilveren ring, met daarin een ovaal geslepen Amethist van 1,2 x 1 cm groot. De ring heeft een mooie elegante zetting en heeft maat 16 (diameter). Deze zilveren ring met Amethist is gemaakt in India. Maak je outfit af met dit prachtige sieraad!

De werking van de Amethist in zilver

Amethist is een prachtige edelsteen die vaak wordt gebruikt in zilveren ringen vanwege zijn schoonheid en spirituele eigenschappen. Als het gaat om de werking van amethist in een zilveren ring, wordt gezegd dat de steen verschillende positieve effecten heeft. Amethist staat bekend om zijn vermogen om rust en kalmte te bevorderen, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar innerlijke vrede en emotionele balans. Daarnaast wordt amethist ook geassocieerd met het zuiveren van negatieve energieën en het bevorderen van spirituele groei. Het dragen van een zilveren ring met amethist kan dus helpen om negatieve gedachten los te laten en een heldere geest te behouden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze zilveren ring Amethist helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en kalmte die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de zilveren ring dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208538
1 Item