Ring zilver - diverse gravures en maten
search
  • Ring zilver - diverse gravures en maten
  • Ring zilver - diverse gravures en maten
  • Ring zilver - diverse gravures en maten
  • Ring zilver - diverse gravures en maten

Ring zilver - diverse gravures en maten

€ 23,50
Inclusief belasting

Zilveren ring met diverse gravures in diverse maten van 15 tot 22. Laat je verassen! Bestel vanaf 3 stuks voor meer korting.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zilveren ring diverse gravures kopen

925 sterling zilveren ring, laat je verrassen of geef in de opmerkingen aan welk model van de foto je leuk zou vinden, of welke maat, dan gaan wij hier natuurlijks ons best voor doen. Vanaf 3 stuks krijg je een mooie korting!

De werking van de zilveren ring diverse gravures

Zilver wordt al eeuwenlang geassocieerd met spirituele werking en betekenissen, en het heeft verschillende symbolische en spirituele betekenissen in verschillende culturen en geloofssystemen. Zuivering: Zilver wordt vaak gezien als een metaal dat negatieve energieën kan zuiveren en afweren. Het wordt gebruikt om amuletten, sieraden en voorwerpen te maken die bescherming bieden tegen negatieve invloeden. Maanenergie: In veel spirituele tradities wordt zilver geassocieerd met de energie van de maan. Het wordt beschouwd als een vrouwelijk metaal dat in verband wordt gebracht met de maanfasen en de intuïtie. Genezing en balans: Zilver wordt soms gezien als een metaal dat heling en balans bevordert, zowel fysiek als spiritueel. Het wordt gebruikt in alternatieve geneeskunde en energiehealing praktijken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ring perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zuivering en genezing die deze ring te bieden heeft? Bestel de zilveren ring dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561068477
127 Items

Datasheet

Gewicht
0
005
Kleur
Zilver
Omschrijving
Zilveren ringen met diverse gravures in diverse maten van 15 tot 22. Laat je verassen! Bestel vanaf 3 stuks voor meer korting.