Tijgeroog boho ring zilver nr.5 - maat 18
search
  • Tijgeroog boho ring zilver nr.5 - maat 18
  • Tijgeroog boho ring zilver nr.5 - maat 18
  • Tijgeroog boho ring zilver nr.5 - maat 18
  • Tijgeroog boho ring zilver nr.5 - maat 18

Tijgeroog boho ring zilver nr.5 - maat 18

€ 39,50
Inclusief belasting

Zilveren boho-style ring uit India, maat 18 doorsnede, met een Tijgeroog edelsteen erin van 5x7 mm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zilveren ring boho Tijgeroog nr.5 maat 18 kopen

Prachtige handgemaakte 925 sterling zilveren ring in boho stijl, met daarin een ovaal geslepen Tijgeroog van 0,5 x 0,7 cm groot. De ring heeft een mooie bewerkte zetting en heeft maat 18 (diameter). Deze zilveren ring met Tijgeroog is gemaakt in India en je ontvangt de ring van de foto. Maak je outfit af met dit prachtige sieraad of combiner hem met oorbellen of een ketting!

De werking van de Tijgeroog in zilver

Een zilveren ring met een tijgeroog edelsteen is een opvallend en betekenisvol sieraad. Het dragen van tijgeroog kan je zelfvertrouwen vergroten en je helpen om met meer moed en vastberadenheid door het leven te gaan. Het moedigt je aan om in jezelf te geloven en je eigen kracht te omarmen. In sommige culturen wordt tijgeroog gezien als een beschermende steen tijdens reizen, vooral op avontuurlijke of gevaarlijke trajecten. Het wordt gedragen als een amulet om de drager te beschermen tegen ongelukken en tegenslagen onderweg.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze zilveren ring Tijgeroog helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan zelfvertrouwen en moed die de Tijgeroog half-edelsteen te bieden heeft? Bestel de zilveren ring dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208705
1 Item