Maansteen regenboog smalle ring in zilver
search
  • Maansteen regenboog smalle ring in zilver
  • Maansteen regenboog smalle ring in zilver
  • Maansteen regenboog smalle ring in zilver
  • Maansteen regenboog smalle ring in zilver
  • Maansteen regenboog smalle ring in zilver

Maansteen regenboog smalle ring in zilver

€ 31,00
Inclusief belasting

Maansteen regenboog smalle ring van 925 sterling zilver. De Maansteen regenboog ring weegt 1,5 gram en is 0,9 cm breed. De zilveren Maansteen regenboog is verstelbaar.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Maansteen regenboog smalle ring in zilver kopen
Deze prachtige Maansteen regenboog smalle V-ring is gemaakt van 925 sterling zilver. De ring is handgemaakt in India. De Maansteen regenboog ring is 0,9 cm breed en weegt 1,5 gram.

De werking van de Maansteen regenboog smalle ring in zilver
Regenboog Maansteen, ook wel witte Labradoriet genoemd, kan je helpen om met een bepaalde alertheid en mind full te leven. Maansteen regenboog kan je helpen om je dromen te herinneren en indrukken te verwerken. De steen verbind je met het kosmische geheel waardoor je invoelingsvermogen, opmerkzaamheid en intuïtie versterkt worden. Maansteen regenboog werkt heilzaam bij slapeloosheid, zwaarlijvigheid, cellulitis en vochtophoping. De steen kan zeer goed ingezet worden als een vrouw zwanger wil worden of net is bevallen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Maansteen regenboog smalle ring in zilver perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de alertheid en opmerkzaamheid die de Maansteen regenboog smalle ring te bieden heeft? Bestel de Maansteen regenboog smalle ring in zilver direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561077639
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Maansteen
Gewicht
0
0015
Kleur
Wit
Herkomst
India
Omschrijving
Maansteen regenboog smalle ring van 925 sterling zilver. De ring is verstelbaar.