Waterdrop micro energy Nero
search
  • Waterdrop micro energy Nero
  • Waterdrop micro energy Nero
  • Waterdrop micro energy Nero
  • Waterdrop micro energy Nero

Waterdrop micro energy Nero

€ 8,99
Inclusief belasting

De Micro energy 12 pack Nero is een waterdrop smaak die extra energie brengt! 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Waterdrop micro energy Nero kopen

Deze waterdrop variant kan makkelijk jouw bakje koffie vervangen, het werkt namelijk als een natuurlijke cafeïne kick! In de Nero Micro energy drink zit Guarana, Kolanoot en bramen! Deze bestanddelen werken van nature activerend en geven energie. Waterdrop is een innovatief product dat geen suiker bevat, en kan je water smaak geven zonder kunstmatige conserveermiddelen.

Het pakje is 9 x 9 x 3 cm en weegt ca. 40 gram. 

Bereidingswijze

Stop het Waterdrop blokje in je fles water met 400 tot 600 milliliter water, laat het blokje oplossen en geniet daarna van de heerlijke waterdrop Nero smaak. Dit pak heeft 12 blokjes en hiermee kun je dus 12 keer genieten van een heerlijke fles water met de Nero smaak.

Over Waterdrop

Waterdrop is een innovatief merk die met hun product water voorzien van smaak en vitamines. Dit maakt het niet alleen makkelijk om genoeg water te drinken, met waterdrop ga je echt genieten van je water! Je kunt kiezen uit tientallen smaken en iedere smaak bevat bloemen, natuurlijke plantenextracten, fruit en bloemen. Omdat er geen suiker wordt gebruikt in de Waterdrop producten kunnen ook diabetici genieten van waterdrop producten. Ook zitten er geen conserveermiddelen in, en kun je waterdrop in iedere fles stoppen, zodat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen. Waterdrop vindt duurzaamheid, innovatie en gezondheid het allerbelangrijkst. Ze willen mensen motiveren genoeg water te drinken, en een langer en duurzamer leven te leiden. Met Waterdrop zijn er inmiddels tot wel 30 miljoen plastic flesjes bespaard en kun je overal genieten van heerlijk verrijkt water! 

Wist je dat wij ook waterdrop aan zakelijke klanten verkopen. Als groothandel bieden wij deze fantastische waterdrop producten aan particulieren en zakelijke klanten.

Disclaimer

Waterdrop Microdrinks zoals, Micro Energy en Micro Lyte en Micro Tea zijn geen voedingssupplementen en mogen in geen enkel geval als zodanig worden beschouwd. Ze zorgen niet voor of zijn geen aanvulling op de dagelijkse vitamine-inname. En zijn geen vervanging voor een gezonde voeding.

Bestel direct online

Ben jij enthousiast geworden? Bestel dan nu deze fijne Micro Energy drink genaamd Nero. Deze smaak is heerlijk en zorgt voor extra energie!

9120117505616
5 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Zwart
Omschrijving
De Micro energy 12 pack Nero is een waterdrop smaak die extra energie brengt!