Waterdrop micro drink Love
search
  • Waterdrop micro drink Love
  • Waterdrop micro drink Love
  • Waterdrop micro drink Love
  • Waterdrop micro drink Love
  • Waterdrop micro drink Love

Waterdrop micro drink Love

€ 7,49
Inclusief belasting

De Microdrink 12 pack Love van Waterdrop is een unieke smaak met componenten van Granaatappel, Gojibes en Schisandra. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Waterdrop micro drink Love kopen

Deze unieke fruit- en plantensoorten zorgen samen voor een lichtzure maar verfijnde smaak die je water opnieuw uitvinden. 

Waterdrop geeft je water een lichtroze kleur en heerlijke smaak. Schisandra is een kruid dat je misschien niet bekend is, het staat vooral bekend omdat het energie geeft en positief zou kunnen werken op je spijsvertering!

Het pakje is 9 x 9 x 3 cm en weegt ca. 40 gram. 

Bereidingswijze

Stop het Waterdrop blokje in je fles water met 400 tot 600 milliliter water, laat het blokje oplossen en geniet daarna van de heerlijke waterdrop Love smaak. Dit pak heeft 12 blokjes en hiermee kun je dus 12 keer genieten van een heerlijke fles water met de Love smaak.

Over Waterdrop

Waterdrop is een innovatief merk die met hun product water voorzien van smaak en vitamines. Dit maakt het niet alleen makkelijk om genoeg water te drinken, met waterdrop ga je echt genieten van je water! Je kunt kiezen uit tientallen smaken en iedere smaak bevat bloemen, natuurlijke plantenextracten, fruit en bloemen. Omdat er geen suiker wordt gebruikt in de Waterdrop producten kunnen ook diabetici genieten van waterdrop producten. Ook zitten er geen conserveermiddelen in, en kun je waterdrop in iedere fles stoppen, zodat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen. Waterdrop vindt duurzaamheid, innovatie en gezondheid het allerbelangrijkst. Ze willen mensen motiveren genoeg water te drinken, en een langer en duurzamer leven te leiden. Met Waterdrop zijn er inmiddels tot wel 30 miljoen plastic flesjes bespaard en kun je overal genieten van heerlijk verrijkt water! 

Wist je dat wij ook waterdrop aan zakelijke klanten verkopen. Als groothandel bieden wij deze fantastische waterdrop producten aan particulieren en zakelijke klanten.

Disclaimer

Waterdrop Microdrinks zoals, Micro Energy en Micro Lyte en Micro Tea zijn geen voedingssupplementen en mogen in geen enkel geval als zodanig worden beschouwd. Ze zorgen niet voor of zijn geen aanvulling op de dagelijkse vitamine-inname. En zijn geen vervanging voor een gezonde voeding.

Bestel direct online

De Microdrink 12 pack Love is een echte must voor iedereen die zijn water graag voorziet van extra smaak en voedingsstoffen. Love is een unieke smaak die je zeker eens uit moet proberen. Ben je enthousiast geworden, twijfel dan niet, en bestel de Microdrink 12 pack Love direct online!    

9120117505609
3 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Roze
Omschrijving
De Microdrink 12 pack Love van Waterdrop is een unieke smaak met componenten van Granaatappel
Gojibes en Schisandra.