Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Orange with pull-up cap
search
  • Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Orange with pull-up cap
  • Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Orange with pull-up cap
  • Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Orange with pull-up cap
  • Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Orange with pull-up cap

Waterdrop Sports bottle 800 ml Micro lyte Orange with pull-up cap

€ 26,90
Inclusief belasting

Mooie sportfles van 7 x 7 x 25 met pull-up cap 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sport bottles 800 ml Micro Lyte Orange with pull-cap kopen

De Sport bottles 800 ml Micro Lyte Orange with pull-up cap is een trendy waterfles die perfect is voor de actieve en avontuurlijke mensen onder ons. Met een inhoud van 800 ml is deze fles groot genoeg om je gehydrateerd te houden tijdens je trainingen, wandelingen of andere activiteiten. 

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze fles is de handige pull-up cap. Dit maakt het drinken onderweg eenvoudiger en praktischer, waardoor je je op je activiteit kunt concentreren zonder te hoeven stoppen. Of je nu gaat wandelen, fietsen of hardlopen, deze fles zorgt ervoor dat je gehydrateerd blijft zonder gedoe. 

De sport flessen 800 ml Micro Lyte Orange heeft een opvallende oranje kleur die zeker de aandacht zal trekken. Het ontwerp is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch. 

Over Waterdrop

Waterdrop is een innovatief merk die met hun product water voorzien van smaak en vitamines. Dit maakt het niet alleen makkelijk om genoeg water te drinken, met waterdrop ga je echt genieten van je water! Je kunt kiezen uit tientallen smaken en iedere smaak bevat bloemen, natuurlijke plantenextracten, fruit en bloemen. Omdat er geen suiker wordt gebruikt in de Waterdrop producten kunnen ook diabetici genieten van waterdrop producten. Ook zitten er geen conserveermiddelen in, en kun je waterdrop in iedere fles stoppen, zodat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen. Waterdrop vindt duurzaamheid, innovatie en gezondheid het allerbelangrijkst. Ze willen mensen motiveren genoeg water te drinken, en een langer en duurzamer leven te leiden. Met Waterdrop zijn er inmiddels tot wel 30 miljoen plastic flesjes bespaard en kun je overal genieten van heerlijk verrijkt water!

Groothandel waterdrop

Wist je dat wij ook waterdrop aan zakelijke klanten verkopen. Als groothandel bieden wij deze fantastische waterdrop producten aan particulieren en zakelijke klanten.

Bestel direct

Twijfel niet en bestel de sport fles Lyte Orange meteen online bij groothandel ! 


9120125311605
10 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Oranje/rood
Omschrijving
Mooie Sportfles van 7 x 7 x 25 met pull-cap