Waterdrop Steel bottle 600 ml Pastel pink matt
search
  • Waterdrop Steel bottle 600 ml Pastel pink matt
  • Waterdrop Steel bottle 600 ml Pastel pink matt
  • Waterdrop Steel bottle 600 ml Pastel pink matt
  • Waterdrop Steel bottle 600 ml Pastel pink matt

Waterdrop Steel bottle 600 ml Pastel pink matt

€ 29,90
Inclusief belasting

Bij Waterdrop kun je ook stalen thermodrinkflessen vinden. De fles is 7 x 7 x 23 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Waterdrop Steel bottle 600 ml Pastel olive matt kopen

Deze flessen werken isolerend en kunnen tegen een stootje! De fles komt in verschillende kleuren en hebben een matte afwerking. De Steel bottle 600 ml Pastel pink matt van Waterdrop is niet alleen een functionele en duurzame fles, maar ook een stijlvolle accessoire die bij elke outfit past. Met een inhoud van 600 ml is deze fles perfect voor dagelijks gebruik op school, werk, tijdens het sporten of op reis. De zachte pastelroze kleur geeft deze fles een unieke uitstraling en maakt hem opvallend en stijlvol. De fles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een lekvrije dop die gemakkelijk te openen en te sluiten is, zodat je nooit meer morst tijdens het drinken. De fles houdt je drankjes tot 24 uur koud en tot 12 uur warm, wat hem perfect maakt voor het meenemen van koude drankjes op warme dagen of warme dranken op koude dagen.

De Steel bottle 600 ml Pastel pink matt is niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch. De fles is gemakkelijk schoon te maken en herbruikbaar, waardoor je bijdraagt aan het verminderen van plastic afval en het beschermen van onze planeet.

Over Waterdrop

Waterdrop is een innovatief merk die met hun product water voorzien van smaak en vitamines. Dit maakt het niet alleen makkelijk om genoeg water te drinken, met waterdrop ga je echt genieten van je water! Je kunt kiezen uit tientallen smaken en iedere smaak bevat bloemen, natuurlijke plantenextracten, fruit en bloemen. Omdat er geen suiker wordt gebruikt in de Waterdrop producten kunnen ook diabetici genieten van waterdrop producten. Ook zitten er geen conserveermiddelen in, en kun je waterdrop in iedere fles stoppen, zodat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen. Waterdrop vindt duurzaamheid, innovatie en gezondheid het allerbelangrijkst. Ze willen mensen motiveren genoeg water te drinken, en een langer en duurzamer leven te leiden. Met Waterdrop zijn er inmiddels tot wel 30 miljoen plastic flesjes bespaard en kun je overal genieten van heerlijk verrijkt water! 

Groothandel waterdrop

Wist je dat wij ook waterdrop aan zakelijke klanten verkopen. Als groothandel bieden wij deze fantastische waterdrop producten aan particulieren en zakelijke klanten.

Bestel direct online

Ben jij ook fan van roze? Deze stalen drinfles is echt een show stopper! Met de Steel bottle 600 ml Pastel pink matt geniet je niet alleen van een heerlijk drankje op temperatuur, je gebruikt ook nog eens minder plastic! 

9120077856377
3 Items

Datasheet

Gewicht
0
45
Kleur
Roze
Omschrijving
Bij Waterdrop kun je ook stalen thermodrinkflessen vinden. De fles is 7 x 7 x 23 cm.