Waterdrop Glass bottle 600 ml Youth
search
  • Waterdrop Glass bottle 600 ml Youth
  • Waterdrop Glass bottle 600 ml Youth
  • Waterdrop Glass bottle 600 ml Youth
  • Waterdrop Glass bottle 600 ml Youth

Waterdrop Glass bottle 600 ml Youth

€ 26,90
Inclusief belasting

De Glass Bottle 600 ml Youth van Waterdrop! Deze fles is niet alleen functioneel, maar ook ongelooflijk stijlvol. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Waterdrop Glass bottle 600 ml Youth kopen

De jeugdige uitstraling van deze fles is perfect voor mensen die een beetje plezier willen toevoegen aan hun dagelijkse hydratatie. De inhoud van 600 ml is meer dan genoeg om gehydrateerd te blijven tijdens drukke dagen en het hoogwaardige glas zorgt ervoor dat het water fris en lekker blijft smaken. Wat deze fles echt speciaal maakt, is dat hij vrij is van schadelijke stoffen zoals BPA en dat hij een stevige, lekvrije dop heeft die het gemakkelijk maakt om uw favoriete Waterdrop smaak toe te voegen. 

De fles is 7 x 7 x 24,5 cm. 

Over Waterdrop

Waterdrop is een innovatief merk die met hun product water voorzien van smaak en vitamines. Dit maakt het niet alleen makkelijk om genoeg water te drinken, met waterdrop ga je echt genieten van je water! Je kunt kiezen uit tientallen smaken en iedere smaak bevat bloemen, natuurlijke plantenextracten, fruit en bloemen. Omdat er geen suiker wordt gebruikt in de Waterdrop producten kunnen ook diabetici genieten van waterdrop producten. Ook zitten er geen conserveermiddelen in, en kun je waterdrop in iedere fles stoppen, zodat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen. Waterdrop vindt duurzaamheid, innovatie en gezondheid het allerbelangrijkst. Ze willen mensen motiveren genoeg water te drinken, en een langer en duurzamer leven te leiden. Met Waterdrop zijn er inmiddels tot wel 30 miljoen plastic flesjes bespaard en kun je overal genieten van heerlijk verrijkt water! 

Groothandel waterdrop

Wist je dat wij ook waterdrop aan zakelijke klanten verkopen. Als groothandel bieden wij deze fantastische waterdrop producten aan particulieren en zakelijke klanten.

Bestel direct online

Door te kiezen voor deze herbruikbare fles, draag je ook nog eens bij aan het verminderen van plastic afval en het beschermen van het milieu. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Glass Bottle 600 ml Youth van Waterdrop en voeg wat plezier toe aan je dagelijkse hydratatie routine!

9120117500628
8 Items

Datasheet

Gewicht
0
45
Kleur
Transparant
Omschrijving
Door te kiezen voor deze herbruikbare fles
draag je ook nog eens bij aan het verminderen van plastic afval en het beschermen van het milieu. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Glass Bottle 600 ml Youth van Waterdrop en voeg wat plezier toe