Waterdrop micro energy Oro
search
  • Waterdrop micro energy Oro
  • Waterdrop micro energy Oro
  • Waterdrop micro energy Oro
  • Waterdrop micro energy Oro

Waterdrop micro energy Oro

€ 8,99
Inclusief belasting

Oro is een waterdrop uit de micro energy lijn! Deze 12 pack bevat 12 Waterdrops met een heerlijke smaak. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Waterdrop micro energy Oro kopen

De ingrediënten van Oro zijn onder andere Guave, mango en Guayusa! Deze vruchten zorgen voor een heerlijke zoete smaak en brengen je extra energie. Dit product is verrijkt met Niacine, natuurlijke cafeïne en vitamine B en C. Ben je nog op zoek naar een alternatief voor koffie? Hier is de oplossing! Het pakje is 9 x 9 x 3 cm en weegt ca. 40 gram. 

Bereidingswijze

Stop het Waterdrop blokje in je fles water met 400 tot 600 milliliter water, laat het blokje oplossen en geniet daarna van de heerlijke waterdrop Oro smaak. Dit pak heeft 12 blokjes en hiermee kun je dus 12 keer genieten van een heerlijke fles water met de Oro smaak.

Over Waterdrop

Waterdrop is een innovatief merk die met hun product water voorzien van smaak en vitamines. Dit maakt het niet alleen makkelijk om genoeg water te drinken, met waterdrop ga je echt genieten van je water! Je kunt kiezen uit tientallen smaken en iedere smaak bevat bloemen, natuurlijke plantenextracten, fruit en bloemen. Omdat er geen suiker wordt gebruikt in de Waterdrop producten kunnen ook diabetici genieten van waterdrop producten. Ook zitten er geen conserveermiddelen in, en kun je waterdrop in iedere fles stoppen, zodat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen. Waterdrop vindt duurzaamheid, innovatie en gezondheid het allerbelangrijkst. Ze willen mensen motiveren genoeg water te drinken, en een langer en duurzamer leven te leiden. Met Waterdrop zijn er inmiddels tot wel 30 miljoen plastic flesjes bespaard en kun je overal genieten van heerlijk verrijkt water! 

Wist je dat wij ook waterdrop aan zakelijke klanten verkopen. Als groothandel bieden wij deze fantastische waterdrop producten aan particulieren en zakelijke klanten.

Disclaimer

Waterdrop Microdrinks zoals, Micro Energy en Micro Lyte en Micro Tea zijn geen voedingssupplementen en mogen in geen enkel geval als zodanig worden beschouwd. Ze zorgen niet voor of zijn geen aanvulling op de dagelijkse vitamine-inname. En zijn geen vervanging voor een gezonde voeding.

Bestel direct online

De Micro energy 12 pack Oro is een heerlijk zomers drankje dat extra energie brengt. Twijfel niet en bestel de Oro 12 pack gelijk!

9120117508624
7 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Goud
Omschrijving
Oro is een waterdrop uit de micro energy lijn! Deze 12 pack bevat 12 waterdrops met een heerlijke smaak.