Versteend houten bord nr.05
search
  • Versteend houten bord nr.05
  • Versteend houten bord nr.05
  • Versteend houten bord nr.05
  • Versteend houten bord nr.05

Versteend houten bord nr.05

€ 425,00
Inclusief belasting

Versteend houten bord uit Indonesië. Deze houten plak is 37 cm op zijn breedst en 2,1 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Versteend houten bord nr.05 kopen 

Grote plak / schijf van dit bijzondere versteende hout. Dit bord is 37 x 26 x 3 cm en 2100 gram. De vindplaats van dit fossiele hout is Indonesië. Prachtig fossiel om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer of kantoor te zetten om daar van de energie te genieten. Je kunt hem ook gebruiken als schaal of ontlaadbord voor je andere stenen. Je ontvangt de steen van de foto.

De werking van het versteende hout 

Fossiel hout uit Indonesië wordt gewaardeerd om zijn prachtige uiterlijk en krachtige helende eigenschappen. Deze fossiele steen heeft sterke aardende energieën die helpen bij het stabiliseren en balanceren van je energie. Het bevordert een diepe verbinding met de aarde, wat vooral nuttig is in tijden van stress of emotionele onrust. Fossiel hout helpt je om kalm en gefocust te blijven, waardoor je je beter kunt aanpassen aan veranderingen en uitdagingen. Op emotioneel vlak ondersteunt fossiel hout bij het loslaten van negatieve emoties zoals angst, stress en verdriet. Het bevordert emotionele stabiliteit en helpt je om een positieve en optimistische houding te behouden, zelfs in moeilijke tijden. Deze steen helpt je bij het ontwikkelen van veerkracht en innerlijke kracht, waardoor je beter in staat bent om met uitdagingen om te gaan.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit versteende houten bord perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de optimisme of innerlijke kracht die het versteende hout te bieden heeft? Bestel deze versteende houten plak dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van het fossiel jou extra steun biedt.

8718561205407
1 Item