Versteend houten schijf zwart nr.12, p/st (Indonesië)
search
  • Versteend houten schijf zwart nr.12, p/st (Indonesië)
  • Versteend houten schijf zwart nr.12, p/st (Indonesië)
  • Versteend houten schijf zwart nr.12, p/st (Indonesië)
  • Versteend houten schijf zwart nr.12, p/st (Indonesië)

Versteend houten schijf zwart nr.12, p/st (Indonesië)

€ 46,45
Inclusief belasting

Donkere versteend houten schijf afkomstig uit Indonesië. Ca. 15 tot 20 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De versteend houten schijf zwart nr. 12 p/st Indonesië kopen

Donkere versteend houten schijf afkomstig uit Indonesië. De zwarte schijf is ca. 15 tot 20 cm breed en 1,5 cm dik. Het houten stuk weegt ca. 600 gram. Let op! Iedere stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

Versteend hout is een bijzonder mineraal en de perfecte aanvulling op jouw collectie. Het mineraal is miljoenen jaren oud en ooit hout geweest, dat door druk is omgezet in kristal. Versteend hout wordt ook wel fossiel hout genoemd. 

Bij ons staat duurzaamheid en vakmanschap voorop! Onze versteend hout producten worden gemaakt van bijvangstmaterialen en lokale vakmensen zorgen voor kwaliteit en werknemerszekerheid. Zo brengen we de natuur in huis en dragen we bij aan een duurzamere wereld.

De werking van versteend hout

Versteend hout (ook wel bekend als fossiel hout staat erom bekend om je vitaler te maken. Het fossiel kan je helpen bij het aarden en contact te leggen met moeder aarde. Versteend hout draagt daarbij ook bij aan het gevoel thuis te zijn, waar je ook bent. Daardoor is dit zeer geschikt om in te zetten bij bijvoorbeeld heimwee. Fossiel hout heeft een krachtige energie die eraan bij draagt om door te blijven zetten en vol te houden, ook wanneer het moeilijker wordt. Het fossiel werkt kalmerend en brengt je tot rust in tijden van stress of onrust. Het mineraal kan je helpen bij het afvoeren van negatieve energie en emoties. Versteend hout heeft een positief effect op de botten, de rug, het skelet en bij hyperactiviteit of ADHD. Ook kan het je ondersteunen wanneer je hoog sensitief of heel gevoelig bent.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze donkere schijf perfect bij jouw interieur of praktijk? Of heb jij behoefte aan de energie en vitaliteit die versteend hout te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

VSHZ12
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Versteennd hout
Gewicht
0
600
Kleur
Zwart-bruin
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
Donkere versteend houten schijf afkomstig uit Indonesië. Ca. 15 tot 20 cm.