Versteend palmhouten bord nr-07
search
  • Versteend palmhouten bord nr-07
  • Versteend palmhouten bord nr-07
  • Versteend palmhouten bord nr-07
  • Versteend palmhouten bord nr-07

Versteend palmhouten bord nr.07

€ 210,00
Inclusief belasting

Versteend palmhouten bord uit Indonesië. Deze houten plak is 30,5 cm op zijn breedst en 1,025 kg. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Versteend palmhouten bord nr.07 kopen 

Grote plak / schijf van dit bijzondere versteende palmhout. Dit bord is 30,5 x 27 x 2,5 cm en 1025 gram. De vindplaats van dit fossiele palmhout is Indonesië. Prachtig fossiel om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer of kantoor te zetten om daar van de energie te genieten. Je ontvangt de steen van de foto.

De werking van het versteende palmhout 

Fossiel palmhout heeft verschillende spirituele eigenschappen die gunstig kunnen zijn voor de drager of de gebruiker. Aangezien fossiel palmhout miljoenen jaren oud is en een geschiedenis van transformatie en vernieuwing vertegenwoordigt, wordt het soms geassocieerd met vernieuwing en verjonging. Het kan helpen bij het loslaten van oude gewoonten, overtuigingen of emotionele bagage, en het bevorderen van een frisse start.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit versteende palmhouten bord perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het doorzettingsvermogen en geduld die het versteende palmhout te bieden heeft? Bestel deze versteende palmhouten plak dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van het fossiel jou extra steun biedt.

8718561205452
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Hout
Gewicht
1
025
Kleur
Hout
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
5 cm op zijn breedst en 1
025 kg.
Versteend palmhouten bord uit Indonesië. Deze houten plak is 30