Versteend hout 250 gr. ruwe brokjes
search
  • Versteend hout 250 gr. ruwe brokjes
  • Versteend hout 250 gr. ruwe brokjes
  • Versteend hout 250 gr. ruwe brokjes

Versteend hout 250 gr. ruwe brokjes

€ 8,25
Inclusief belasting

250 gram ruwe brokjes van Versteend hout uit Indonesië. De Versteend hout brokjes zijn ca. 3-5 cm groot.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Versteend hout 250 gr. ruwe brokjes kopen

250 gram ruwe brokjes van de half-edelsteen Versteend hout. Deze ruwe stenen zijn ca. 3 tot 5 cm groot. De vindplaats van deze Versteend hout is Indonesië. Leg ze neer op een relevante plek en geniet van hun energie! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de Versteend hout ruwe brokjes

Versteend hout, ook bekend als petrified wood, wordt gevormd wanneer organisch materiaal zoals hout na verloop van tijd fossiliseert en versteent. Versteend hout staat bekend om zijn aardende eigenschappen. Het helpt bij het verbinden met de energie van de aarde en bevordert gevoelens van stabiliteit, veiligheid en geborgenheid. Dit kan helpen bij het verminderen van stress en angst en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust. Versteend hout draagt de energieën van lang vervlogen tijden en kan daarom worden geassocieerd met wijsheid en inzicht. Het kan helpen bij het verkrijgen van diepgaand begrip en perspectief op levenskwesties en spirituele vraagstukken. Omdat versteend hout letterlijk hout is dat door de tijd heen is versteend, symboliseert het kracht en veerkracht. Het herinnert ons eraan dat zelfs in tijden van verandering en uitdagingen, we sterk kunnen blijven en kunnen groeien.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe Versteend hout brokjes perfect bij jouw project of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan het diepgaande begrip en perspectief die de Versteend hout edelsteen te bieden heeft? Bestel de Versteend hout brokjes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208187
3 Items