Versteend houten schijf nr.51
search
  • Versteend houten schijf nr.51
  • Versteend houten schijf nr.51
  • Versteend houten schijf nr.51
  • Versteend houten schijf nr.51

Versteend houten schijf nr.51

€ 167,00
Inclusief belasting

Handgepolijste schijf van Versteend hout uit Indonesië, deze is 1,747 kilo en 23 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Versteend houten schijf nr.51 kopen

Bijzondere schijf / plak van Versteend hout van 23 x 15 x 3,5 cm en 1747 gram. De zijden zijn gepolijst, de rand is nog ruw. De vindplaats van dit versteend hout is Indonesië. Geniet van deze fijne energie in je woonkamer of slaapkamer of gebruik hem als onderzetter om je stenen te ontladen. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van Versteend hout

Fossiel hout, ook bekend als versteend hout, is hout dat door een natuurlijk proces is versteend, waarbij organisch materiaal geleidelijk vervangen wordt door mineralen. Uit Indonesië afkomstig fossiel hout is populair voor zowel decoratieve als metafysische doeleinden. Fossiel hout wordt sterk geassocieerd met de energieën van de aarde. Het wordt verondersteld gronding en stabiliteit te bieden, wat vooral nuttig kan zijn tijdens tijden van verwarring of emotionele stress. Door de letterlijke verbindingen met oude bossen helpt fossiel hout gebruikers om een diepere band met de natuur en de aarde te vormen. Het wordt vaak gebruikt om het milieubewustzijn te vergroten en om individuen aan te moedigen respectvoller om te gaan met de natuurlijke wereld.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Versteend houten plak perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de aarding en ontspanning die het Versteend hout fossiel te bieden heeft? Bestel deze Versteend houten schijf dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210869
1 Item