Versteend houten punt nr.01
search
  • Versteend houten punt nr.01
  • Versteend houten punt nr.01
  • Versteend houten punt nr.01
  • Versteend houten punt nr.01

Versteend houten punt nr.01

€ 123,25
Inclusief belasting

Bijzondere punt van Versteend hout uit Madagaskar. Deze punt is 18 cm hoog en 725 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Versteend houten punt nr.1 kopen 

Mooie punt van versteend (fossiel) hout. Deze punt is 725 gram in gewicht en 18 x 5,2 x 4,8 cm in formaat. De vindplaats van dit versteende hout is de Madagaskar. Zet hem ter decoratie neer in je huis en geniet daar van zijn energie. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van het versteende hout 

Een geslepen punt van versteend hout heeft verschillende spirituele eigenschappen die mensen kunnen ervaren: Versteend hout staat bekend om zijn aardende eigenschappen, wat betekent dat het je kan helpen verbinding te maken met de energieën van de aarde en jezelf te centreren. Een geslepen punt van versteend hout kan je helpen om je meer in balans te voelen en emotionele stabiliteit te bereiken. Omdat versteend hout ooit levend hout was, wordt het vaak gezien als een krachtig symbool van verbondenheid met de natuur. Het kan dienen als een herinnering aan de wijsheid en kracht die in de natuur te vinden zijn, en kan je helpen om je meer één te voelen met de natuurlijke wereld om je heen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Versteend houten punt perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de verlichting van verdriet en creativiteit die de Versteend houten edelsteen te bieden heeft? Bestel de Versteend houten punt dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561206237
1 Item