Labradoriet edelsteen hart 30 mm
search
  • Labradoriet edelsteen hart 30 mm

Labradoriet edelsteen hart 30 mm

€ 7,35
Inclusief belasting

Een handgepolijst hartje van Labradoriet uit Madagaskar, deze is ca. 30 mm breed. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Edelsteenhart 30 mm Labradoriet kopen 

Een klein hart van de half-edelsteen Labradoriet, deze is ca. 3 cm breed. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Leg hem bijvoorbeeld in je altaar of als middensteen in je edelsteen grid. Let op! De dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. 

De werking van het labradoriet hartje

Labradoriet staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en invloeden. Het hartje van labradoriet kan daarom dienen als een krachtig beschermend amulet dat de drager beschermt tegen negativiteit. Labradoriet wordt geassocieerd met het versterken van intuïtie en het bevorderen van spirituele groei. Het hartje van labradoriet kan helpen bij het ontwikkelen van innerlijke wijsheid, het vergroten van spiritueel inzicht en het bevorderen van een dieper begrip van spirituele waarheden. Deze steen kan helpen bij het balanceren van emoties en het bevorderen van emotionele stabiliteit. Het hartje van labradoriet kan rust en kalmte brengen in tijden van stress en angst, waardoor de drager zich evenwichtiger en meer gecentreerd voelt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit labradoriet hart perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de aurabescherming en innerlijke wijsheid die de labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561186799
88 Items

Datasheet

Edelsteen
Labradoriet
Gewicht
0
02
Kleur
Groen
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Een handgepolijst hartje van Labradoriet uit Madagaskar
deze is ca. 30 mm breed.