Seleniet wit edelsteen hart 30 mm
search
  • Seleniet wit edelsteen hart 30 mm
  • Seleniet wit edelsteen hart 30 mm
  • Seleniet wit edelsteen hart 30 mm
  • Seleniet wit edelsteen hart 30 mm
  • Seleniet wit edelsteen hart 30 mm

Seleniet wit edelsteen hart 30 mm

€ 5,99
Inclusief belasting

Leuk hartje van Seleniet. Het hartje is ca. 30 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Seleniet hart 30 mm kopen
Leuk Seleniet hartje. Het hartje is ca. 30 mm groot.

De werking van de Seleniet
Seleniet staat bekend als een engelensteen. Andere engelenstenen waarmee je makkelijk contact kunt leggen met engelen zijn Angeliet, Seraphiniet, Angel Aura en Celestien. Het kristal bevordert zelfvertrouwen, balans en rust. Het is een beschermende steen. De hoge vibraties van de steen brengt je oneindige liefde en heling. Wanneer je met spiritualiteit bezig bent zal deze edelsteen je helpen om te aarden . ook zal het kristal je mediamieke gave vergroten en je inzichten geven. Seleniet zal je laten zien dat je je soms beter terug kunt trekken wanneer je in een lastige situatie verzeild bent geraakt, waarbij je heel bewust kunt waarnemen wat hierbij je eigen patronen zijn. Seleniet verminder gespannenheid, hyperactiviteit en geprikkeldheid. Het kristal kan je helpen om je af te schermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf. De edelsteen heeft een positief effect op de vruchtbaarheid, de hersenen, de weefsels en de ruggengraat. Seleniet werkt heilzaam bij epilepsie, hormoonschommeling en oedeemvorming. Het maakt je jong, vrolijk en vitaal. Seleniet heeft een hardheid van 2.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit schattige hartje perfect bij jouw huis of winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en balans die de Seleniet te bieden heeft? Bestel het hart direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079770
327 Items

Datasheet

Edelsteen
Seleniet
Gewicht
0
02
Kleur
Wit
Omschrijving
Leuk hartje van Seleniet. Het hartje is ca. 30 mm.