Obsidiaan zilver edelsteen hart ca- 6 cm
search
  • Obsidiaan zilver edelsteen hart ca- 6 cm
  • Obsidiaan zilver edelsteen hart ca- 6 cm
  • Obsidiaan zilver edelsteen hart ca- 6 cm
  • Obsidiaan zilver edelsteen hart ca- 6 cm

Obsidiaan zilver edelsteen hart ca. 6 cm

€ 59,50
Inclusief belasting

Een handgeslepen hart van Zilverobsidiaan uit Mexico, dit hart is ca 6 cm breed. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Obsidiaan zilver hart kopen 

Een handgeslepen edelsteenhart van Obsidiaan zilver. Dit hart is ca. 6 cm breed en ca. 100 gram in gewicht. De vindplaats van deze Obsidiaanvariant is Mexico. Let op, elk hart is uniek dus wat je ontvangt kan afwijken van de foto in kleur en/of vorm. De genoemde maten zijn bij benadering.

De werking van de Obsidiaan zilver 

Een edelsteenhart van zilverobsidiaan wordt vaak gewaardeerd vanwege zijn spirituele en energetische eigenschappen. 

Bescherming: Zilverobsidiaan staat bekend om zijn krachtige beschermende eigenschappen. Het edelsteenhart kan worden gebruikt om negatieve energieën af te weren en een beschermende barrière om de drager heen te creëren.

Ontgifting en zuivering: Het wordt gezegd dat zilverobsidiaan helpt bij het verwijderen van negatieve energieën uit het lichaam en de omgeving. Het kan helpen bij het zuiveren van de aura en het bevorderen van een gevoel van energetische reinheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit hart van Obsidiaan zilver perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de ontgifting en zuivering die de Obsidiaan zilver  edelsteen te bieden heeft? Bestel dit Obsidiaan zilver hart dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561198242
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Obsidiaan
Gewicht
0
25
Kleur
Zwart / zilver
Herkomst
Mexico
Omschrijving
Een handgeslepen hart van Zilverobsidiaan uit Mexico
dit hart is ca 6 cm breed.