Opaliet edelsteen hart 35 mm (synth)
search
  • Opaliet edelsteen hart 35 mm (synth)
  • Opaliet edelsteen hart 35 mm (synth)

Opaliet edelsteen hart 35 mm (synth)

€ 9,50
Inclusief belasting

Opaliet hartje van 3 x 3,5 x 0,5 cm. Let op! Opaliet is een synthetische steen.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Opaliet edelsteen hart 35 mm kopen
Opaliet hartje van 3 cm lang, 3,5 cm breed en 0,5 cm hoog. Let op! Opaliet is een synthetische steen.

De werking van Opaliet
Opaliet is een typische nieuwetijdssteen. Het is een synthetische steen, eigenlijk een soort glasvariant, melkachtig van kleur met iriserende glans. Van Opaliet wordt gezegd dat het een echte heler is die het zelfhelend vermogen van het lichaam bevordert. Het kristal heeft een zuiverende werking. Het mineraal kan het gevoel van geborgenheid, vertrouwen en veiligheid versterken. Opaliet vermindert depressies en slaapstoornissen. Het heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet kan een heilzaam effect hebben bij infecties en spierverkrampingen. Klik hier om meer te weten te komen over Opaliet.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit kleine hartje perfect bij jouw altaar? Of heb jij behoefte aan het vertrouwen en de geborgenheid die de Opaliet te bieden heeft? Bestel het edelsteenhart direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561191397
66 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
01
Kleur
Wit
Omschrijving
5 cm. Let op! Opaliet is een synthetische steen.
5 x 0
Opaliet hartje van 3 x 3