Aventurijn groen edelsteen hart 40 mm
search
  • Aventurijn groen edelsteen hart 40 mm
  • Aventurijn groen edelsteen hart 40 mm

Aventurijn groen edelsteen hart 40 mm

€ 8,50
Inclusief belasting

Plat Aventurijn hartje van 3,5 cm lang, 4 cm breed en 0,5 cm dik. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het groene Aventurijn hart 40 mm kopen
Plat hartje van groene Aventurijn. Het hartje is 3,5 cm lang, 4 cm breed en 0,5 cm dik.

De werking van groene Aventurijn
Voor veel mensen is de groene Aventurijn een gelukssteen. Het is een krachtige en gebruiksvriendelijke edelsteen. Het kristal kan je helpen om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Aventurijn groen bevordert optimisme, blijdschap, zelfvertrouwen en levenskracht. Aventurijn kan een gunstige invloed hebben bij baby’s en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. Het mineraal werkt heilzaam bij neusbloedingen, acne, haaruitval en eczeem. Groene Aventurijn kan goed worden ingezet bij hartproblemen of wanneer je herstellende bent van een operatie of ziekte. De steen heeft een positief effect op de bloedsomloop en de cellen. Deze steen werkt op het hartchakra (4e chakra).

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit platte hartje perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de blijdschap en het zelfvertrouwen die de groene Aventurijn te bieden heeft? Bestel het hart direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561191410
23 Items

Datasheet

Edelsteen
Aventurijn
Gewicht
0
01
Kleur
Groen
Omschrijving
4 cm breed en 0
5 cm dik.
5 cm lang
Plat Aventurijn hartje van 3