Calciet Mango edelsteen hart 45-55 mm
search
  • Calciet Mango edelsteen hart 45-55 mm
  • Calciet Mango edelsteen hart 45-55 mm
  • Calciet Mango edelsteen hart 45-55 mm
  • Calciet Mango edelsteen hart 45-55 mm

Calciet Mango edelsteen hart 45-55 mm

€ 12,45
Inclusief belasting

Een hart van de half-edelsteen mangocalciet uit Afghanistan, deze is tussen 45 en 55 mm breed en ca. 80 gram. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Edelsteen hart Calciet mango kopen

Supermooi edelsteenhart van Calciet mango, dit hartje is ca. 4,5 tot 5,5 cm breed. Deze Calciet mangano komt uit Afghanistan. Geef hem een mooie plek in je slaapkamer of praktijkruimte en geniet daar van haar energie. Let op, de steen die je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek. De genoemde afmetingen zijn bij benadering.

De werking van het Calciet mango hart

Het edelsteenhart van mangocalciet uit Afghanistan heeft verschillende spirituele eigenschappen die mensen kunnen ervaren: Mangocalciet staat bekend om zijn vermogen om emotionele heling te bevorderen. Het kan helpen om negatieve emoties los te laten, zoals angst, verdriet en boosheid, en een gevoel van innerlijke vrede en welzijn te bevorderen. Dit edelsteenhart kan ook worden geassocieerd met het bevorderen van zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Het kan je helpen om liefdevol naar jezelf te kijken, je eigenwaarde te versterken en positieve veranderingen in je leven te omarmen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit Calciet mango edelsteenhart helemaal bij jou  of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke vrede en welzijn die de Calciet mango edelsteen te bieden heeft? Bestel het Calciet mango hart dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561057679
9 Items