Landschap zandsteen sculptuur klein- p-st
search
  • Landschap zandsteen sculptuur klein- p-st
  • Landschap zandsteen sculptuur klein- p-st
  • Landschap zandsteen sculptuur klein- p-st
  • Landschap zandsteen sculptuur klein- p-st

Landschap zandsteen sculptuur klein, p/st

€ 62,00
Inclusief belasting

Klein Landschap zandsteen sculptuurtje, de vindplaats is Utah Amerika. Deze Zandsteen sculptuur is ca. 100-300 gram zwaar en zo'n 10 cm hoog.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Landschap zandsteen sculptuur klein kopen

Superleuke kleine sculptuur van Zandsteen Landschap uit Utah Amerika. Dit sculptuurtje is ca. 10 cm hoog, 3 tot 4 cm diep en ca. 6 cm breed. Het gewicht zit tussen 100 en 300 gram. LET OP, hij kan afwijken van de foto.

De werking van de Landschap zandsteen sculptuur klein

Landschap zandsteen sculpturen worden meestal gewaardeerd om hun decoratieve waarde. Ze kunnen in tuinen, parken, of binnenruimtes worden geplaatst om schoonheid en esthetiek toe te voegen aan de omgeving. Mensen kiezen vaak voor deze kunstwerken vanwege hun artistieke uitstraling en de mogelijkheid om een gevoel van natuur en landschap in de ruimte te brengen.

Natuurlijke uitstraling: De keuze voor zandsteen als materiaal voor dergelijke sculpturen is vaak gericht op het oproepen van een gevoel van natuurlijkheid en verbondenheid met de natuur. De natuurlijke textuur en kleur van zandsteen dragen bij aan het realisme van het landschap.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Landschap zandsteen sculptuur klein helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en sereniteit die de zandsteen edelsteen te bieden heeft? Bestel de zandsteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

ZASTSC
7 Items

Datasheet

Edelsteen
Zandsteen
Gewicht
0
25
Kleur
Natuur
Herkomst
Amerika
Omschrijving
Klein Landschap zandsteen sculptuurtje
de vindplaats is Utah Amerika. Deze Zandsteen sculptuur is ca. 100-300 gram zwaar en zo'n 10 cm hoog.