Doosje Thuliet
search
  • Doosje Thuliet
  • Doosje Thuliet
  • Doosje Thuliet
  • Doosje Thuliet

Doosje Thuliet

€ 5,90
Inclusief belasting

Klein doosje van 45x50 mm met daarin een half-edelsteen ruwe Thuliet van ca. 4 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het doosje Thuliet kopen

Superleuk cadeau om te geven en krijgen, dit doosje met een ruw Thuliet mineraal erin. Deze goeie kwaliteit Thuliet is ca. 3 cm en mooi roze van kleur. 

De werking van het doosje Thuliet

Thuliet, ook wel bekend als roze zoisiet, is een kristal met spirituele en energetische eigenschappen die verschillende aspecten van het spirituele en emotionele welzijn kunnen beïnvloeden. Hartchakra: Thuliet wordt vaak geassocieerd met het hartchakra, dat verbonden is met liefde, compassie en emotionele balans. Het kan helpen bij het openen en in balans brengen van het hartchakra, waardoor gevoelens van liefde, mededogen en harmonie worden gestimuleerd. Emotioneel evenwicht: Thuliet wordt beschouwd als een steen die kan helpen bij het bevorderen van emotioneel evenwicht en het loslaten van negatieve emoties. Het kan je helpen om stress, angst en verdriet te verminderen, waardoor je meer innerlijke vrede kunt ervaren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit doosje Thuliet perfect bij jouw verzameling of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de harmonie en innerlijke vrede rust die deze Thuliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Thuliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561192745
50 Items

Datasheet

Edelsteen
Thuliet
Gewicht
0
04
Kleur
Roze
Omschrijving
Klein doosje van 45x50 mm met daarin een half-edelsteen ruwe Thuliet van ca. 4 cm.