Seleniet ijsbergje XL 30 cm
search
  • Seleniet ijsbergje XL 30 cm
  • Seleniet ijsbergje XL 30 cm

Seleniet ijsbergje XL 30 cm

€ 24,50
Inclusief belasting

Seleniet ijsberg van ca. 30 cm hoog. Seleniet komt uit Marokko.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Seleniet ijsberg XL 30 cm kopen

Deze seleniet is met de hand bewerkt naar een ijsberg vorm van ca. 30 cm hoog. Deze Seleniet wordt gevonden in Marokko.

De werking van het Seleniet ijsbergje

Seleniet is een mineraal dat voornamelijk bestaat uit calciumsulfaat en wordt vaak geassocieerd met spirituele en energetische eigenschappen. Seleniet wordt vaak gebruikt om negatieve energieën en emoties te zuiveren. Mensen geloven dat het de omgeving en de aura kan reinigen van negativiteit, stress en spanning. Seleniet wordt beschouwd als een krachtige steen voor spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen bij meditatie en spirituele praktijken door de geest te kalmeren en te openen voor hogere bewustzijnsniveaus. Seleniet wordt vaak geassocieerd met het stimuleren van mentale helderheid, inzicht en intuïtie. Het kan helpen om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de wereld om je heen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Seleniet ijsberg perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zuivering en stressverlichting die deze Seleniet te bieden heeft? Bestel de Seleniet ijsberg XL dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561198310
99 Items

Datasheet

Edelsteen
Seleniet
Gewicht
1
23
Kleur
Wit
Herkomst
Marokko
Omschrijving
Seleniet ijsberg van ca. 30 cm hoog. Seleniet komt uit Marokko.