Seleniet vissenstaart ruw nr.01
search
  • Seleniet vissenstaart ruw nr.01
  • Seleniet vissenstaart ruw nr.01
  • Seleniet vissenstaart ruw nr.01
  • Seleniet vissenstaart ruw nr.01

Seleniet vissenstaart ruw nr.01

€ 52,90
Inclusief belasting

Een prachtig en uniek ruw stuk Seleniet in de vorm van een vissenstaart, rechtstreeks afkomstig uit de mijnen van Mexico. Dit bijzondere exemplaar weegt 398 gram en heeft afmetingen van 11 cm bij 5,5 cm en 4,5 cm hoog.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Seleniet Vissenstaart ruw uit Mexico kopen

Een prachtig en uniek ruw stuk Seleniet in de vorm van een vissenstaart, afkomstig uit de mijnen van Mexico. Dit bijzondere exemplaar weegt 398 gram en heeft afmetingen van 11 cm bij 5,5 cm en 4,5 cm hoog. Je ontvangt exact het stuk zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Seleniet

Seleniet, met zijn delicate en etherische uitstraling, staat bekend als een krachtige steen van helderheid en zuivering. Wanneer je dit vissenstaartvormige seleniet stuk in je handen houdt, voel je onmiddellijk de kalmerende en verhelderende energie die deze steen uitstraalt. Seleniet helpt je om je geest te zuiveren van negatieve gedachten en energieën, en bevordert een diepe staat van innerlijke vrede en rust.

Seleniet staat bekend om zijn vermogen om een beschermend schild van licht om je heen te creëren, waardoor je je veilig en geborgen voelt. Het helpt je om je spirituele bewustzijn te verdiepen en je intuïtie te versterken, wat vooral nuttig is tijdens meditatie en spirituele oefeningen. De vissenstaartvorm symboliseert beweging en vloeiendheid, wat je eraan herinnert om met gratie en gemak door de stromingen van het leven te navigeren.

Deze seleniet vissenstaart is ook een krachtig hulpmiddel voor energetische zuivering van je ruimte. Plaats het in je huis of werkruimte om een harmonieuze en vredige omgeving te creëren. Seleniet uit Mexico versterkt ook de verbinding met hogere bewustzijnsniveaus en bevordert helderheid van geest, waardoor je beter in staat bent om beslissingen te nemen en je doelen te bereiken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Ben je betoverd door de zuiverende en beschermende energie van deze Seleniet Vissenstaart? Voel je de behoefte om deze krachtige steen in je leven te brengen? Wacht dan niet langer en bestel deze unieke seleniet vissenstaart ruw uit Mexico, met afmetingen van 11 cm bij 5,5 cm en 4,5 cm hoog en een gewicht van 398 gram, direct online. Ervaar zelf hoe de kracht van seleniet je innerlijke rust en spirituele helderheid kan brengen.

8718561215055
1 Item