Roze kwarts decostenen ruw 5 kilo emmer
search
  • Roze kwarts decostenen ruw 5 kilo emmer
  • Roze kwarts decostenen ruw 5 kilo emmer
  • Roze kwarts decostenen ruw 5 kilo emmer
  • Roze kwarts decostenen ruw 5 kilo emmer
  • Roze kwarts decostenen ruw 5 kilo emmer

Roze kwarts decostenen ruw 5 kilo emmer

€ 49,00
Inclusief belasting

5 kilo ruwe Roze kwarts brokjes in emmer, stukjes van ca. 3 tot 6 cm, mooi voor in de tuin.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Roze kwarts decostenen in emmer kopen
Deze emmer bevat 5 kg. aan ruwe Roze kwarts brokjes, deze Rozenkwarts stenen zijn ongeveer 3 tot 6 cm in formaat. De brokjes zijn ideaal voor decoratiedoeleinden in de tuin of in huis, bijv. in de plantenbak of in het aquarium of mozaïek.

De werking van de ruwe Roze kwarts brokjes
Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vrienden, maar ook naar jezelf toe. Je zintuigelijke waarneming kan worden versterkt en je fantasie kan worden gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. Hij stimuleert de creativiteit en laat je je schoonheid zien. Roze kwarts kan een kalmerende werking hebben bij verdriet en kan openheid, behulpzaamheid en romantiek schenken. Van Roze kwarts wordt gezegd dat hij een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. De steen heeft een heilzame werking bij borst/longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze Roze kwarts brokjes in emmer perfect bij jouw project of heb je behoefte aan de creativiteit en openheid die de Roze kwarts halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Roze kwarts emmer direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561072672
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
5
Kleur
Roze
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
5 kilo ruwe Roze kwarts brokjes in emmer
mooi voor in de tuin.
stukjes van ca. 3 tot 6 cm