Ulexiet Marokko 500 gr. ruwe brokjes
search
  • Ulexiet Marokko 500 gr. ruwe brokjes
  • Ulexiet Marokko 500 gr. ruwe brokjes
  • Ulexiet Marokko 500 gr. ruwe brokjes

Ulexiet Marokko 500 gr. ruwe brokjes

€ 36,50
Inclusief belasting

500 gram ruwe brokjes van Ulexiet uit Marokko. De Ulexiet brokjes zijn ca. 5-12 cm groot.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Ulexiet Marokko 500 gr. ruwe brokjes kopen

500 gram ruwe brokjes van de half-edelsteen Ulexiet. Deze ruwe stenen zijn ca. 5 tot 12 cm groot. De vindplaats van deze Ulexiet is Marokko. Leg ze neer op een relevante plek en geniet van hun energie! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de Ulexiet ruwe brokjes

Ulexiet, in ruwe vorm uit Marokko, staat bekend om zijn unieke eigenschappen en werkingen die gunstig kunnen zijn voor zowel spiritueel als fysiek welzijn.  Ulexiet staat bekend om zijn vermogen om helderheid en inzicht te bevorderen. Het wordt soms "TV-steen" genoemd vanwege zijn eigenschap om beelden te projecteren die op het oppervlak van de steen worden geplaatst. Dit kan helpen bij het verkrijgen van helderheid over situaties, het verkennen van mogelijkheden en het verkrijgen van diepgaand inzicht. Ulexiet opent het derde oogchakra en stimuleert de verbinding met hogere bewustzijnsniveaus. Het kan helpen bij meditatie en spirituele praktijken door de intuïtie te versterken en spirituele inzichten te vergemakkelijken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe Ulexiet brokjes perfect bij jouw project of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele inzichten en helderheid die de Ulexiet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Ulexiet brokjes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208170
10 Items