• Nieuw
Mica ruw op voet nr.01
search
  • Mica ruw op voet nr.01
  • Mica ruw op voet nr.01
  • Mica ruw op voet nr.01
  • Mica ruw op voet nr.01
  • Mica ruw op voet nr.01

Mica ruw op voet nr.01

€ 231,00
Inclusief belasting

Mica ruw op voet nr.01 uit India, deze steen weegt 1,927 kg en is 18 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Mica Ruw op Voet nr.01

Mica Ruw op Voet nr.01 is een indrukwekkend stuk afkomstig uit India, met een gewicht van 1,927 kg en een hoogte van 18 cm. Deze krachtige steen, ook wel bekend als glimmer, staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en wordt vaak gebruikt in spirituele en meditatieve praktijken. Mica helpt je om je beter te beschermen tegen universele krachten en maakt meditatie dieper en zuiverder.

De werking van Mica

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Mica is een krachtige steen die beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en helpt om een veilige ruimte te creëren tijdens meditatie. De steen maakt je meditaties dieper en zuiverder, wat helpt om een sterkere verbinding met je innerlijke zelf en het universum te ervaren. Mica helpt ook bij het loslaten van gevoelens van heimwee en emotionele onrust, waardoor je je meer geaard en geborgen voelt.

Deze steen werkt ook op emotioneel niveau, waar het je ondersteunt bij het vinden van balans en sereniteit. De kalmerende energie van mica maakt het een uitstekende steen voor wie zoekt naar emotionele stabiliteit en spirituele verdieping.

Fysieke Eigenschappen

Mica heeft ook fysieke voordelen, vooral voor de bloedsomloop en het hart. Het helpt bij het bevorderen van een gezonde bloedcirculatie en ondersteunt het cardiovasculaire systeem. De genezende energie van deze steen kan bijdragen aan het algehele welzijn van het lichaam en biedt ondersteuning bij fysieke herstelprocessen.

Geologische Oorsprong

Dit indrukwekkende stuk mica is afkomstig uit India, een regio die bekend staat om de productie van hoogwaardige mineralen. De ruwe afwerking en stevige voet maken dit stuk niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een krachtig energetisch object voor elke spirituele ruimte of collectie.

Disclaimer

Hoewel mica talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Mica Ruw op Voet nr.01 toe aan je collectie en ervaar de krachtige bescherming en diepe spirituele energie van deze bijzondere steen. Of je nu op zoek bent naar bescherming tijdens meditatie, fysieke ondersteuning, of een opvallend decoratief object, deze mica biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van Mica je leven verrijken!

8718561217585
1 Item