Malachiet A ruw nr.42
search
  • Malachiet A ruw nr.42
  • Malachiet A ruw nr.42
  • Malachiet A ruw nr.42
  • Malachiet A ruw nr.42

Malachiet A ruw nr.42

€ 20,55
Inclusief belasting

Een prachtig ruw stuk van Malachiet A, de vindplaats van deze steen is Marokko. Hij is 9 x 5,5 x 3,5 cm in doorsnede en weegt 150 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Malachiet A ruw nr.42 kopen

Een prachtig ruw stuk van Malachiet A, de vindplaats van deze steen is Marokko. Hij is 9 x 5,5 x 3,5 cm in doorsnede en weegt 150 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Malachiet A

Spiritueel gezien is malachiet een steen van transformatie en bescherming. Het helpt je om diepgewortelde emotionele blokkades te doorbreken en bevordert persoonlijke groei en verandering. Malachiet staat bekend om zijn vermogen om negatieve energieën te absorberen en te transformeren, waardoor je een gevoel van balans en harmonie kunt ervaren. Deze steen biedt krachtige bescherming tegen negatieve invloeden en bevordert een gevoel van veiligheid en zekerheid. Malachiet ondersteunt ook het hartchakra, waardoor liefde, empathie en compassie worden versterkt. Het helpt bij het loslaten van angsten en zorgen, zodat je een dieper gevoel van innerlijke rust en vertrouwen kunt ontwikkelen. Deze steen is ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat het helpt om een diepe verbinding met jezelf en het universum te bevorderen en je spirituele bewustzijn te verdiepen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts.

Bestel direct online

Past dit bijzonder stukje Malachiethelemaal bij jouw interieur, in jouw praktijk en/of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de transformatie en bescherming die de Malachiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Malachiet A ruw nr.42 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561872586
1 Item