Kyaniet blauw klein ruw 100 gr-
search
  • Kyaniet blauw klein ruw 100 gr-
  • Kyaniet blauw klein ruw 100 gr-
  • Kyaniet blauw klein ruw 100 gr-

Kyaniet blauw klein ruw 100 gr.

€ 27,50
Inclusief belasting

100 gram van de ruwe half-edelsteen blauwe Kyaniet. De platte stukjes zijn ca. 1-10 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kyaniet 100 gr. ruwe brokjes kopen

Een zakje met 100 gram ruwe brokjes Kyaniet, de stukjes zijn ca. 1 tot 10 cm groot. Leg deze mineralen op een fijne plek of gebruik ze in jouw decoratieproject. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Kyaniet brokjes

Spirituele groei en bewustwording: Blauwe kyaniet kan helpen bij het vergroten van spirituele groei en bewustwording. Het opent de geest voor hogere dimensies en kan helpen bij het verkennen van spirituele waarheden en inzichten. Het kan ook helpen bij het versterken van intuïtie en het ontwikkelen van spirituele gaven.

Energetische bescherming: Deze steen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen tegen negatieve energieën en invloeden. Het kan helpen bij het reinigen en afweren van negatieve energieën uit je energieveld, waardoor je wordt beschermd tegen psychische aanvallen en negatieve emoties van anderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze blauwe Kyaniet ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele bewustwording en bescherming die de Kyaniet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Kyaniet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561204349
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Kyaniet
Gewicht
0
25
Kleur
Blauw
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
100 gram van de ruwe half-edelsteen blauwe Kyaniet. De platte stukjes zijn ca. 1-10 cm.