• Nieuw
Libisch glas nr.02
search
  • Libisch glas nr.02
  • Libisch glas nr.02
  • Libisch glas nr.02
  • Libisch glas nr.02

Libisch glas nr.02

€ 53,65
Inclusief belasting

Ruw stukje van Libisch glas (woestijnglas) uit Libië / Egypte, deze is 3,3 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Libisch Glas nr.02

Libisch glas, een bijzonder en zeldzaam mineraal, is gevormd door intense hitte-energie die het zand in de Libische woestijn veranderde in een prachtig geel tot goudkleurig glas. Deze natuurlijke glasstenen worden vaak geassocieerd met kracht en mystiek, en hun unieke oorsprong maakt ze tot een geliefd object voor verzamelaars en spirituele beoefenaars.

De werking van Libisch Glas

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Libisch glas staat bekend om zijn krachtige werking op het spirituele vlak. Het helpt bij het bevorderen van zelfverwezenlijking en inzicht in spirituele groei. Dit glas moedigt aan om je eigen pad te volgen, en helpt je bij het vinden van innerlijke kracht en vrijheid. Libisch glas ondersteunt bij het loslaten van belemmerende overtuigingen en het doorbreken van oude patronen, waardoor je in staat bent om met meer wilskracht en zelfvertrouwen je doelen te bereiken.

Daarnaast biedt Libisch glas bescherming tegen negatieve energieën en bevordert het helderziendheid en spirituele inzichten. Het is een uitstekende steen voor meditatie en helpt bij het versterken van de verbinding met hogere spirituele rijken.

Fysieke Eigenschappen

Libisch glas wordt ook gewaardeerd om zijn fysieke helende eigenschappen. Het heeft een gunstige invloed op de hormoonbalans en de stofwisseling. Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van maagklachten, darmklachten en maagzuur, en draagt het bij aan een betere spijsvertering.

Geologische Oorsprong

Libisch glas is ontstaan door een meteorietinslag in de Libische woestijn, zo'n 26 miljoen jaar geleden. De intense hitte van de inslag smolt het woestijnzand om in glas, wat resulteerde in deze zeldzame en fascinerende glasstenen. De felgele tot goudkleurige tinten van Libisch glas maken het een visueel indrukwekkend en spiritueel krachtig mineraal.

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Libisch glas is niet alleen een zeldzaam en esthetisch aantrekkelijk mineraal, maar ook een krachtige metgezel op je spirituele en emotionele reis. Of je nu op zoek bent naar bescherming, spirituele groei, of gewoon een uniek stuk om te bewonderen, Libisch glas is een uitstekende keuze. Voeg deze bijzondere steen toe aan je collectie en ervaar de helende energie en het inzicht dat het met zich meebrengt.

8718561216489
1 Item