Lapis Lazuli A 250 gr- ruwe brokjes
search
  • Lapis Lazuli A 250 gr- ruwe brokjes
  • Lapis Lazuli A 250 gr- ruwe brokjes
  • Lapis Lazuli A 250 gr- ruwe brokjes
  • Lapis Lazuli A 250 gr- ruwe brokjes

Lapis Lazuli A 250 gr. ruwe brokjes

€ 68,75
Inclusief belasting

250 gram Lapis Lazuli brokjes in A-kwaliteit, de stukjes zijn ca. 2 tot 4 cm groot. Lapis Lazuli wordt gevonden in Afghanistan.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 250 gram lapis lazuli brokjes kopen

Een zakje met 250 gram van goeie kwaliteit Lapis Lazuli brokjes, de vindplaats is Afghanistan. Deze Lapis lazuli ruwe brokjes zijn ca. 2 tot 4 cm groot en hebben een mooie blauwe kleur.

De werking van de lapis lazuli brokjes 250 gram

Lapis lazuli ruwe edelsteen brokjes zijn kleine stukjes van de prachtige lapis lazuli edelsteen in zijn ruwe, onbewerkte staat. Lapis lazuli is een blauwe edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en spirituele betekenis. Het wordt vaak gebruikt in sieraden en decoratieve voorwerpen. De ruwe brokjes lapis lazuli kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Sommige mensen houden ervan om ze te verzamelen als natuurlijke edelstenen en mineralen, terwijl anderen ze gebruiken in spirituele praktijken en meditatie vanwege de vermeende spirituele eigenschappen van lapis lazuli. Innerlijke wijsheid: Lapis lazuli wordt beschouwd als een steen die innerlijke wijsheid en inzicht kan bevorderen. Het wordt vaak geassocieerd met het openen van het derde oog en het stimuleren van spirituele groei.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe brokjes helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei en wijsheid die de Lapis Lazuli edelsteen te bieden heeft? Bestel de lapis lazuli dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561083500
14 Items

Datasheet

Edelsteen
Lapis Lazuli
Gewicht
0
25
Kleur
Blauw
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
250 gram Lapis Lazuli brokjes in A-kwaliteit
de stukjes zijn ca. 2 tot 4 cm groot.