Maansteen regenboog ruw nr-10
search
  • Maansteen regenboog ruw nr-10
  • Maansteen regenboog ruw nr-10
  • Maansteen regenboog ruw nr-10
  • Maansteen regenboog ruw nr-10

Maansteen regenboog ruw nr.10

€ 150,00
Inclusief belasting

Ruw brok van de Regenboogmaansteen. Deze ruwe Maansteen is 17,5 cm en 1,765 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Maansteen regenboog ruw nr.10 kopen 

Groot brok van de half-edelsteen Maansteen regenboog. Dit Maansteen mineraal is ca. 17,5 x 12,5 x 7 cm en 1765 gram. Maansteen regenboog is vaak wit met een blauwe of gele gloed, het zwarte in de steen is meestal Toermalijn. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruwe Maansteen regenboog

Regenboogmaansteen staat bekend om zijn verbinding met de maan en wordt vaak geassocieerd met vrouwelijke energie en intuïtie. Het kan helpen bij het versterken van de verbinding met de cycli van de maan en het bevorderen van vrouwelijke kracht en wijsheid. Maansteen wordt beschouwd als een steen die kan helpen bij het bevorderen van emotioneel evenwicht en stabiliteit. Het kan helpen bij het kalmeren van gevoelens van angst, stress en spanning, en het bevorderen van innerlijke rust en harmonie. Vanwege zijn verbinding met de maan wordt regenboogmaansteen vaak gezien als een steen die intuïtie en inzicht kan bevorderen. Het kan helpen bij het versterken van de intuïtieve vermogens en het vergroten van het bewustzijn van subtiele energieën.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Maansteen regenboog perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de vrouwelijke kracht en wijsheid die de Maansteen regenboog edelsteen te bieden heeft? Bestel deze ruwe Maansteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203175
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Maansteen
Gewicht
1
765
Kleur
Wit / zwart
Herkomst
India
Omschrijving
5 cm en 1
765 kilo.
Ruw brok van de Regenboogmaansteen. Deze ruwe Maansteen is 17