• Nieuw
Chalcedoon roze ruw stuk nr.07
search
  • Chalcedoon roze ruw stuk nr.07
  • Chalcedoon roze ruw stuk nr.07
  • Chalcedoon roze ruw stuk nr.07
  • Chalcedoon roze ruw stuk nr.07

Chalcedoon roze ruw stuk nr.07

€ 45,10
Inclusief belasting

Chalcedoon roze ruw stuk nr.07 uit Marokko, deze weegt 202 gram en is 8 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Chalcedoon Roze Ruw Stuk nr.07

Chalcedoon Roze Ruw Stuk nr.07 is een prachtig stuk ruw chalcedoon uit Marokko. Dit kristal weegt 202 gram en heeft een afmeting van 8 cm, wat het een compact maar indrukwekkend object maakt. De zachte, roze kleur en het ruwe karakter van dit stuk benadrukken de natuurlijke schoonheid en energetische kwaliteiten van de chalcedoon.

De werking van Chalcedoon Roze

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Chalcedoon Roze staat bekend om zijn vermogen om vriendelijkheid en openheid te bevorderen. Het stimuleert het hartchakra en bevordert gevoelens van liefde en medemenselijkheid. Deze steen heeft ook een heilzame werking bij borstvoeding door de melkproductie te ondersteunen. Bovendien kan het nuttig zijn bij het bevorderen van begrip en open communicatie.

Op het gebied van gezondheid wordt het vaak gebruikt als ondersteunende steen bij aandoeningen zoals diabetes, verkoudheid en infecties. Het bevordert niet alleen de fysieke genezing, maar stimuleert ook creativiteit en zelfexpressie, wat bijdraagt aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau wordt Chalcedoon Roze gewaardeerd om zijn ondersteunende rol bij de gezondheid. De steen kan bijdragen aan het verbeteren van de algemene vitaliteit en het versterken van het immuunsysteem. Hoewel het geen vervanging is voor medische behandeling, biedt het een aanvullende ondersteuning voor welzijn en gezondheid.

Geologische Oorsprong

Deze Chalcedoon Roze komt uit Marokko, een regio bekend om zijn diverse en kwalitatief hoogwaardige edelstenen. De natuurlijke ruwe vorm van deze chalcedoon maakt het een authentiek en aantrekkelijk stuk voor elke verzameling of spirituele praktijk.

Disclaimer

Hoewel he talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Chalcedoon Roze Ruw Stuk nr.07 toe aan je collectie en ervaar de vriendelijke en heilzame energie van dit unieke kristal. Of je nu op zoek bent naar emotionele balans, spirituele groei of een mooie toevoeging aan je verzameling, dit stuk Chalcedoon Roze biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de kracht van Chalcedoon Roze je leven verrijken!

8718561217325
1 Item